Hey !
Cred ca fiecare om a avut in viata sa,la un moment dat si momente jenante,frumoase,bune,rele,etc.
Si eu, de asemenea am avut momente mai frumoase,mai jenante,dar la ce momente jenante am avut eu, crede-ma chiar nu le pot spune !
Insa iti zic unul mai putin jenant( cred )
Intr-o zi mergeam pur si simplu pe strada si admiram peisajul unei paduri cand deodata,, Buff'' am dat cu capul de un stalp , se invartea totul in jurul meu, nu stiam daca rad la cat de proasta am fost sau plang de durere .
As fi curioasa sa-l aflu si pe al tau!
Astept sa mi-l spui!
Cand am dat cu zapada+ vopsea pe o casa, fara sa stiu M-am dus intr-un coltisor sub un scaun si am stat 1 ora acolo.
Niste copchii retardati au incercat la inceputul verii trecute sa ma combine cu unul de-al lor. Iti dai seama ca nu am acceptat. Dupa o luna mai multi strigau dupa mine cu numele acelei persoane si ma simteam putin aiurea. Faza super nasoala a fost cand m-am intalnit cu o prietena si m-a intrebat amuzata:'' Deci, exact cu el te-ai combinat?'' si eu i-am raspuns: '' Cu cine? aaa, cu el? hahaha si tu stii?'' la care ea imi da bas-ul" Tot orasul stie, daa'' am ramas pokerface
Sissy24032 întreabă: