| Otto2014 a întrebat:

Care a fost visul vostru de aseara?
Eu am visat ca toti oamenii si cinoscutii mei erau vrajitoti(stiu, ciudat)

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fosta prietena mi-a dat un oral cu tigara aprinsa si o sugea in acelasi timp cu pu mea laughing

| Drimmero a răspuns:

Am visat ca tot orasul meu era impanzit de linii de tramvai care se tot intersectau si treceau tramvaiele aproape non-stop, ce vis natang!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Un vis super big grin

Eu nu am visat nimic. Am fost prea obosit. Sau am visat dar nu imi mai aduc aminte. Oricum, daca chiar am visat, probabil era ceva legat de un munte happy

| J0B0MAT a răspuns:

L-am visat pe Enrique Iglesias care cânta la mine în casă pentru mine şi rude.A fost suuper.

| R0R0 a răspuns:

Ca un tip dubios m-a ajutat cu ceva.

| Florentina9210 a răspuns:

Eu tot visez un tip. Imbracat in hanorac cu o gluga pe cap si nu reusesc sa ii vad fata deloc. Dar pare destul de apropiat de mine.
Vise...

| UnBroken2016 a răspuns:

Ma plimbam cu motocicleta pana am intrat intr-un zid si m-am sculat.

| Otto2014 explică:

Vrajitori* scuze de greseala

| Apocalipsa22 a răspuns:

Pai eu am visat ca am ajuns presedintele Romaniei si am integrat un regim ca a lui Vlad Tepes prin care toti cei care au incalcat legea erau pedepsiti (nu cu moartea ci inchisoarea )si am redus importurile si exporturile ca cei din Romania sa nu mai exporte altora pana nu ne asiguram necesarul nostru si importurile la fel le-am interzis pe jumatate asta pana ne asiguram necesarul propriu pentru a se cumpara produse romanesti si a creste economia. Am cumparat terenurile luate de straini si le-am dat fermierilor, economia crescand. Oamenii au inceput sa-si construiasca fabrici eco de produs BIO si dupa aceea cand economia a ajuns la un prag destul de bun, am inceput proiecte de infrastructura etc.Am dezvoltat tara si dupa aceea am demisionat si i-am lasat locul altui tanar cu idei mai bune ca ale mele.