Megan Rain. Wait... actrita decenta? Tanti Scarlett Johansonn, in cazul asta. Si ar mai fi o gasca. Am o slabiciune pentru fata lui Lenny Kravitz...
Emily Blunt, Olivia Wilde, Emma Watson, Natalie Portman, Keira Knightley.
Saraya-Jade Bevis, e și wrestler.
Ia uite ce mușchi are:
http://i.imgur.com/Uv1GQmd.jpg
o bate oricând pe sclifosita aia de Alexandra Daddario.
Nu stiu ce vede lumea frumos la ea
Ce nu vezi tu frumos la ea, asta e intrebarea? Fiecare are perceptia lui . Dar tie care ti se pare cea mai frumoasa actrita?
Alexandra Daddario.
"Ce nu vezi tu frumos la ea, asta e intrebarea? " imi placea cum arata in domnul si doamna Smith dar de cand am vazut-o in Wanted stii tu faza cand iese din cada aia cu apa, parca ceva s-a rupt .
Acum nu poti sa arati impecabil mereu . Si referitor la Alexandra, da cred ca ar fi aratat mai bine daca avea ochii alta culoarea, ceva mai inchis. Are o privire cam ciudata, fixa asa, gen de film horror .
Eh, mie imi place culoarea aia la nebunie. Mereu am avut o slabiciune pentru ochi albastri la fete, pacat ca nu am avut vreo iubita cu asa ochi . Sunt curios cum imbatraneste Alexandra asta, nu ai zice ca are 29 de ani
"Are o privire cam ciudata, fixa asa, gen de film horror"
Oooo și mie îmi place Alexandra Daddario, ce filme ai vazut cu ea?
Eu am vazut :
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Percy Jackson : Sea of Monsters
Texas Chainsaw Massacre 2013
Prima oara am vazut-o in serialul White Collar (primul sezon ) si mi-a placut la nebunie cum arata. DUpa am vazut-o intr-un rol mic in True Detective cand se dezbraca si mi-a luat mintile . Am mai vazut-o in San Andreas de anul asta si Texas Chainsaw Massacre 2013
Oke... (^_^)
Da... și să nu uităm de asta :
https://www.youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU
Doamne fereste nu stiu ce e mai ciudat, videoclipul sau melodia
Videoclipul îi ciudat.
Dar melodia este super
Auzi măăă la el, Mia Khalifa )
E si aia actrita intr-un fel pai nu
Nina Dobre, dar si Angelina Jolie e frumoasa nu numai fizic, ci are si un suflet bun si frumos