| inna a întrebat:

Care actrita vi se pare mai buna (talentata) : Jennifer Aniston sau Angelina Jolie?
Mie una imi place mai mult Jennifer.

Răspuns Câştigător
| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Jennifer.

21 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Jennifer.

| SweetCandy a răspuns:

Angelinahappy

| JackieSue a răspuns:

JA sau AJ? Nu stiu ca nu m-am uitat la vreun film cu JA... AJ joaca destul de bine.

| sorin a răspuns:

Jennifer Aniston, zic ca joaca mai bine si e mai bunahappy

| maryana5 a răspuns:

Mie imi place mai mult Angelina. Iti spun si de ce: e mult mai mediatizata datorita sotului ei si atator copii. pun pariu ca daca cele 2 ar participa la un casting pentru. acelasi rol.Angelina ar castiga!winking
xoxo, mary

| YepIsSuspended a răspuns:

Angelica din vecinilaughing... dar totusi...sta cam departestraight face

| andreig a răspuns:

Angelina Jolie mi se pare mai frumoasa si mai buna ca actritasmug in fine, acum nu mai joaca in filme... a anuntat! Este ambasador ONU asa ca thinking ramane jennifer

| cLaudYu a răspuns:

Angelina Jolie...

| Raul a răspuns:

Daca si nea' Gigi Becali a ales-o pe Angelina Jolie eu de ce nu? angelicaaaaa

| ElectricChapel a răspuns:

Categoric Jennifer Aniston

| LaySsa27 a răspuns:

Jennifer Aniston este cea mai talentata si mult mai frumoasa decat Angelina Jolie! Nu stiu de ce Brad Pitt s-a despartit de ea pentru Angelina!

| dulcika a răspuns:

Jennifer aniston..joaca bine rolul...de parca ar fi realhappy

| Sile_6892 a răspuns:

Jennifer Aniston este mai diferita din multe puncte de vedere fata de Angelina Jolie.

| sh0w a răspuns:

Angelinas lips. talentate

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jennifer Aniston mi-a placut mereu. Poate sint subiectiv, pentru ca imi place gagica big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maryana5 mediatizarea nu o face mai talentata. Mie mi se pare mai talentata Jennifer. Amgelina nici macar bine nu arata, are tite si buze frumoase. Atit, dar daca vorbim doar de talent o bate Jennifer... zic eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciuna. Mie imi place Jessica Alba:X e o papusa adorabila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jennifer Aniston, este atat de naturala si simpla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Okay daca e sa o luam dupa talent, e clar ca Angelina Jolie este mult mai buna ( talentata) decat Jennifer nu ca daca am lua-o dupa look nu ar fi mult mai frumoasa...Pe langa faptul ca se implica atat emotional cat si fizic exceptional in rolurile ei, frumusetea este un mare atu. P.S:Jolie rocks \m/

| alina_7576 a răspuns:

Angelina.