Da.stiu ca nu e tara. scuze frumusikaubita. . deci ma refer ca si acolo as merge. nu am obs` ca ai scris tara.doar dupa...si oricum as mai merge si in Portugalia sau Grecia.
Oricare dintre tarile unde nu sunt gunoaie pe jos, unde nu se scuipa pe strada, unde nu sunt vandalizate statiile mijloacelor de transport in comun, cosurile de gunoi stradale, unde vanzatorii te servesc zambind, cu manusi de unica folosinta si parul prins sub cel putin o bentita, oriunde nu se urla pe strada, unde nu esti privit de sus ca indraznesti sa spui "Pardon, imi permiteti!?", unde gunoiu` menajer este selectat, unde vecinii nu au boxele la maxim cu manele (in casa ori in masina), ...In oricare dintre tarile unde respectul fata de ceilalti este o datorie umana infiripata dintr-o lege nescrisa.Ca obiective turistice, Egipt, Maroc, Peru, Bolivia, Japonia (se intelege, as da cu banul, sa ma incadrez in "prima tara sau primul loc" ). Ocazie am ca fiecare, nu si banii necesari.
Lavinus america nu e tara:p e continent...eu as prefera egiptul...istoria regilor, faraonilor...mai ales a piramidelor ma fascineaza:X
Toate tarile si loculire voastre sunt minunate. Dar am si eu dreptul sa zic.Nu-i asa?
bine...Insula Bora-Bora.Franta(Paris).Lainus nu prea e ceva interesant pentru ca invat in grecia. dar la plaja e super acolo.Si cam atat.Mai astept raspunsuri din pardea voastra.!
oana23madrid întreabă:
anonim_4396 întreabă:
night_crawler întreabă:
AdrianaBacescu întreabă: