Wow! Bună întrebarea! Nu se spune de obicei că personajele negative par să aibă mai multă substanţă decât cele pozitive care, uneori, devin plictisitoare cu toate virtuţile şi calităţile lor? Oare m-aş putea abţine de la a face mici farse răutăcioase, mai mult sau mai puţin inofensive? Ştiu eu pe cineva căruia i-aş ataşa cu multă plăcere un norişor deasupra capului, s-aibe parte de ploi cu tunete şi fulgere 365 de zile pe an...Nu-s o fire prea conciliantă şi tolerantă nici în viaţa de zi cu zi, cine ştie ce ar mai scoate magia la suprafaţă din străfundurile întunecate ale caracterului meu...Nu-i aşa că-i mai bine că n-o să aflăm niciodată?
Nu are nici o legatura una cu alta Daca vrei sa dezvoltam o sa scriu mai mult cand o sa aduc o tastatura functionala :d dar sper ca ai prins ideea. In cazul meu prima grija este legata de bani, daca ajuta cu ceva. Si nu ca nu am acum, ci de perspectiva.
As face ca oamenii sa iubeasca mai sincer, mai profund, deoarece iubirea este calea spre divinitate.
Eu as face totul in avantajul meu. As face sa am tot in viata asta. Dragoste, putere, sanatate si bani.
Pt ca m-am saturat sa ma gandesc doar la binele altora! Mai ales ca oamenii cu cat le oferi mai mult, cu atat iti ofera mai putin.
As fi buna, si as incerca sa fac ca sa nu mai fie atata ura si rautate.
Si i-as vindeca pe toti copii care sunt suflete nevinovate si sufera enorm de mult...
@ cristacheceliute
Nu prea am prins ideea, dar sa zicem.
Astept oricand sa dezvoltam un subiect si altele
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: