As incerca sa fac,, lumea,, mai buna...si ca sa fiu cinstit as incepe cu cei mai apropiati sufletului meu.
Mi-as pastra o parte pentru niste haine, iar restul i-as da parintilor mei pentru a face casa.
As devasta magazinele, le-as da alor sa-si plateasca ratele la banca, si daca mi-ar mai ramane tot prin magazine as pleca cu bani.
Mi-as rezerva un bilet de avion pentru Sankt-Petersburg, orasul, dintre toate, pe care as vrea sa-l strabat la pas.
M-as duce sa iau banii si nu as anunta pe nimeni daca este o suma mare, nu vreau ca sa inceapa sa-mi ceara cu imprumut
O parte din bani i-as pune deoparte si cu restul as merge in paris la shopping :X:X
Sa ma bucur, normal. Pentru inceput, probabil as avea grija sa achit datoriile familiei pentru a nu mai avea griji.
As tipa de bucurie, iar mama la fel, dupa care ne-am muta in alta tara, prefer America
Daca ar fi sa castig la Loto as face o scoala de Dans STEPP si o scoala de Parkour si restul baniilor investiti in multe alte chestii marunte depinde si de cat ii premiu)
oana23madrid întreabă:
Mindfulness întreabă: