| Silvia a întrebat:

Care ar fi reactia ta daca ai afla ca iubitul/iubita ta e gay/lesbi?rolling on the floorbig grin

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Daca e prietena mea, nu cred ca n-as fi aflat pana-n momentul respectiv... dar, sa spunem si asa...hmmm...hard to say...initial cred c-as ramane socat si nu mi-ar surade...si cred ca m-as simti pe undeva limitat ca fiind cu mine, n-am reusit sa-i sustrag aceaste ''fantezii''. dar in 3 nicicum...adica s-o fac cu ea si inca o femeie? Adica s-o insel? Sau sa ma uit la femeie goala in timp ce ea se uita la mine? Hmmmm...that's not love, i think thinking

18 răspunsuri:
| Silvia explică:

@daniBuBu, extraordinar raspunsul tau! Cel mai inteligent!smug

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sper ca nu te-ai confruntat cu asa ceva...este destul de jenant...normal ar trebui sa se vada semnele unui gay sau lesbi daca ai stat o perioada cu acea persoana...nu se transforma peste noapte...Si daca aflu, imi va fi foarte greu, mai ales daca iubesc acea persoana...Bineinteles ca fiecare o va lua pe cararea lui... fara cearta... dar dezamagirea va fi!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

I-as cere un menage a trois?!

| juniper a răspuns:

Uite asta: Iesi afara ma/fa, daca vrei... n-ai decat sa-ti f*** partenerul/a lesbi/gay, dar in casa mea nu mai ai ce cauta. Scz daca am fost putin durawinking

| Ana a răspuns:

Daca era gay nu statea d la inceput q minewinking

| Cryssy a răspuns:

Cred ca nu as mai zice nimic. Doar bye bye baby.winking Sau mai pe romaneste zboara de'aci. laughing

| inna a răspuns:

As spune: Ok draga, ma bucur ca ai zis tu primul....si eu sunt lesbi rolling on the floor rolling on the floor

Lool as ramane incremenita, sa ma gandesc la tot ce a facut cu un alt baiat si apoi cu mine rolling on the floor) straight face.

| Gabry a răspuns:

Deja e 1 aprilie?thinking
Sau...afara din casa mea pana nu o incurci! x(

| daniDeeDee a răspuns:

Ha ha ha...

| antonius74 a răspuns:

Mi-ar pica fata laughing, de unde ti-a venit ideea asta...nu vreau sa aflu happy
totusi, de ce a acceptat sa fie cu mine, daca e gay/lesbi?
asta e un alt mister, nu? laughing

| Betty18 a răspuns:

As ramane cu gura cascata dupa care l-as lua la mustruluiala, mi-ar fi scarba ca am fost cu un astfel de baiat si sigur mi-ar trece dragostea indiferent cat de adevarata ar fi... yacsworriedworriedsi i-as zice pa-pa cu un papuc aruncat dupa el ca sa aiba o amintire placuta despre minebig grin

succes

| night_crawler a răspuns:

Daca ar fi gay nu ar mai fi cu tine happy....sau se poate sa fie bisexual laughing

| TD a răspuns:

Hmm. eu am patit-o. bine, nu era prietenul meu, dar eram indragostita de el de aproximativ un an... m-am simtit ingrozitor, tocmai din aceasta cauza am ajuns aici, cautam "raspunsuri" sau ceva ce ar putea sa ma linisteasca...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ii fac bagajelul frumos si sa ma lase in supararea mea in pace, il duc la Povestiri Adevarate, poate ii fac si un bine si se lipeste de Solcanu laughing
Serios, dupa o dezamagire de genul, cred ca m-as reprofila si eu, nu cred ca mi-ar mai trebui urma de barbat in viata mea.Sau m-as calugari, si asa nu sunt buna de nimic daca nu am reusit sa-i scot barbatii din cap. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu deja sunt lesbian asa ca nu m-ar deranja. Wtf, there's enough room for everyone! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as spune: Trebuie neaparat sa o cunosc si p prietena ta! laughing) rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" A... ce bine, uitasem sa iti spun ca si eu sunt laughing "

| HellGirl4EverInHell a răspuns:

Cva de gen:''WOW! opi daca esti fericit[in cazul meu e baiat] f bine pentru tine da sa nu uiti si de mine... ia stai! si eu? ce ma vedeai baiat sau ce?[laughing]''
cam asa cevalaughing