Într-una din ieşirile noastre la camping, ne-am strâns cu toţii în jurul focului de tabară povestind chestii scary, mâncând marshmallow, şi după aceea ne-am culcat. În padure era linişte, şi dintr-o dată, un tovaraş ne-a speriat de moarte fugind dinspre tufisuri, urlând ca un nebun, cu ceva vâscos pe el ce ne-a dus gandul direct la sânge. Ţipa speriat că cineva l-a atacat pe el şi pe prietena lui, şi el reuşise să scape. Fetele începuseră să plângă isteric, una chiar făcuse pe ea, semnal la telefon nu aveam şi ne înarmaserăm fiecare cu ce găsisem. Unul luase ceainicul, o lanternă, unul pliase un scaun şi luase poziţia de atac, eu rămăsesem cu telefonul, că nu vedeam nimic în jur de beznă să folosesc ca armă, şi aveam pe vremea aia un chirpic de telefon, că de aruncam cu el, prăpăd făceam.
Dracul de tovaraş al nostru îşi bătuse joc de noi. Faza era mult mai sinistră, numai că prietena lui nu a avut aşa talent actoricesc, şi o apucase râsul printre tufe. De fapt, rolul ei era să se târască dintre tufe. Avea o mână băgată în tricou, şi pe mânecă puseseră bulion, şi arăta pe întunericul ăla ca şi cum i-ar fi fost smulsă mâna. În noaptea aia nimeni nu a mai dormit, şi cum a dat de zorii zilei, ne-am cărat acasă, iar pe tovaraş şi prietena lui, i-am lăsat în pădure, dar ne-am întors după ei peste vreo 2h crezând că i-am pedepsit destul şi sunt speriaţi, dar ei încă se distrau pe întâmplarea ce-o comiseseră. Încă nu ne-am luat revanşa. Între timp mama lui s-a dus, 2 rude ale mele s-au dus, o altă rudă a unui prieten a avut un accident grav, şi alte probleme care ne-au maturizat. Probabil copii noştrii ne vor răzbuna.
A, şi am mai fost martor la o sinucidere, când eram mic. Aia a fost în genul "Final Destination", sângeroasă, şi prefer să nu vă îngrozesc cu detalii.
Poiii. nu stiu daca ti se va parea de groaza, dar pentru mine a fost.
Dupa ce m-am rugat 1 luna de mama sa ma lase sa stau cu 4 bff de ale mele la cabana singure timp de 1 saptamana, am reusit sa o conving. Ne'am distrat de minune! Dar in pen'ultima seara eram pe afara si povesteam, era intuneric, dar ne'a placut. Am stat vre'o 10 min dupa care se opreste o masina cu 2 tipi cu masti negre care veneau spre noi, am fugit in casa, ne'am incuiat, ne era frica de muream, si pana la urma m-am dus la geam jos sa vad daca mai sunt, cand m-am uitat nu era nimic, dar apoi a apart dintr'o data, si asa au afcut toata noaptea, dar nu au spart nici un geam, nimic. Dar alta faza proasta a fost ca numai 2 dintre noi aveam tel si nu aveam baterie, si se luase si curentul, ca ploua, tuna si fulgela. Mai ca in filmele de groaza
Dar si la inceput cand am fost afara ploua, dar nu ff tare... picura.