| r3flexe a întrebat:

Care au fost cele mai funny momente pe care le-ati avut cand ati avut febra musculara?

Al meu a fost cand am facut un antrenament intensiv si cand ma duceam spre autobuz aveam o febra musculara asa de mare incat un batran de 65 + de ani ma intrecut...

Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Cand am trecut in aeroport si m-au pus ma descalt de pantofi si eu abia daca ma puteam apleca.
Ei bine le-am părut suspecta ceva ca nu puteam sa ma aplec si m-au luat la scotocit valize :/
Mai rău este ca in bagajul din avion cel de 10kg aveam doar lenjerie intimă de a mea si de-al partenerului meu ( cred ca iti dai seama ce fata au pus aia ) laughing

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Abia puteam ridica cate un picior sa urc pe trepte.

| JohnnyBi a răspuns:

Nu da vina pe febra ca mosul era mai smecher decat tinehee hee)). eu dupa prima zi de picioare facuta dupa operatie la picior. ma durea atat de tare de in loc sa ma asez pe WC am cazut pe langa

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am mers cracanat

| AlexL28 a răspuns:

Am avut o febra la picioara ca daca ma puneam in pat sau pe o canapea nu ma puteam ridica decat impingandu-ma cu mainile sau ajutat, picioarele nu erau bune de nimic

| Goldenboy97 a răspuns:

Prima ma zi cand am antrenat picioarele hardcore. Dabea mergeam la scoala, trebuia sa tin picioarele drepte ca daca le indoiam putin paa, cadeam. Nu puteam sa stau pe scaun la scoala, era naspa da totodata frumos happy Sau la WC nu puteam sa ma asez..ma sprijineam in maini happy

| mbzba a răspuns:

Pe scari la scoala, abia ma miscam laughing