NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Care au fost cele mai memorabile/hazlii întâmplări din copilăria voastră?

50 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ar insemna sa scriu vreo trei ore, la ce copilarie zbantuita am avut!
Una dintre fazele cele mai misto: aveam vreo 7-8 ani si maica-mii i se pusese pata ca fi-sa trebuie, musai, sa invete sa cante la pian.
In vecini, era o profesoara de pian la care, teoretic, trebuia sa ma duc de vreo 2 ori pe saptamana. Numai ca, traversand strada spre casa vecinei, ma pomeneam, mereu, in mijlocul unui meci de fotbal al baietilor, meci de la care, normal ca nu puteam lipsi.
Dupa vreo 3 luni de campionat, o intreaba vecina pe maica-mea de ce n-am mai venit pe la ea.
Maica-mea, nestiutoare, dar si intrebandu-se ce dracu facusem cu banii pe care mi-i dadea de fiecare data, sa platesc. Se adunase o suma destul de maricica si era disperata sa nu fi intrat fie-sa in cine stie ce organizatie bizara.
S-a facut Consiliu de familie, a fost chemata impricinata si intrebata cum merge cu pianul. Normal ca, din punctul meu de vedere, mergea brici!
Am fost apoi intrebata ce-am facut cu banii.
Zic:
-Banii? Stati asa!
Si ma duc in camera mea, deschid sertarul in care-i indesasem si ma intorc cu o movila de bancnote de 10 lei...nici nu mai stiu cate erau. Toate, oricum, pentru ca, pe vremea aia, daca-mi luam de un leu bomboane, asiguram de carii dentare trei generatii dupa mine.
Normal ca pe parinti i-a bufnit rasul vazand purcoiul de bani in mijlocul mesei! Asta, DUPA ce impricinata a fost expediata, in hohote, la bucatarie.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
imi amintesc ca ai mei parinti au trebuit sa plece de urgenta in partea Bacaului imediat dupa ce am taiat porcu, m-au lasat la nasii mei de botez, eu am venit pe furis acasa, am spart geamu si am intrat in casa sa fur o bucatica de sorici cred ca aveam 6 anihee hee
-Eram in clasa a 10 a si am chiulit 4 fete cucuiete si ne-am dus la o colega, am taiat o gaina, am facut friptura si am baut un paharel de visinata si o cana de must si dai panarama in liceuhee hee ce a iesit numai eu stiu si scumpa noastra diriginta pe care am mintit-o zicandu-i ca am mancat ceva si era alterat de asta stam cu capu pe banca, dar un coleg de ciuda ca nu am vrut sa il luam cu noi, ne-a dat in primire si a strigat in clasa...tovarasa diriginta nu ascultati fetele, ele sunt matoalehee hee toata clasa a izbugnit in rasetelaughing apoi diriginta ne-a chemat si a hotarat...
Ce alegeti fetelor? nota scazuta la purtare? ori faceti munca patriotica in liceu 2 zile... obligat ca am ales varianta 2hee hee
a fost ceva ce imi amintesc cu drag mereu si astazi rad copilasii mei de isprava mamei lorhee hee
O frumoasa zi sa aihappy

| carminaburana43 a răspuns:

Te felicit pentru intrebarea pusa asa de bine e sa-ti aduci aminte de copilarie! A fost foarte deconectant sa citesc aici raspunsurile date.

| micurutza2005 a răspuns:

Paiii sa zicem cand mergeam la vecinul la tara la furat de cirese si ma prindea exact cand sa plec cu ciresele, sau cand i furam zmeura si stateam ore sub tufa ca el lucra in gradina langa mine si nu puteam iesi sa plec cu zmeura iar bunica ma striga intr-una ca nu stia unde sant iar eu nu puteam sa i raspund ca sant langa casa.

| Holocaust a răspuns:

Eram mica atunci.Imi aduc aminte ca n-am vrut sa mananc, si dat fiind faptul ca mama nu era langa mine, am luat mancarea, am bagat-o intr-o punga si am aruncat-o dupa pat.
Nu stiu ce naiba era in capul meu de am bagat-o in punga.Plus ca am si uitat-o acolo.A fost chiar surprinsa cand a gasit..."chestia", ca nu mai puteai s-o numesti mancare la cum arata atunci.laughing

| Trolli a răspuns:

Aveam in jur de 3-4 ani, mergeam cu ai mei pe strada, eu inainte, ai mei la cativa pasi in spate! Tatalui meu ii vine ideea sa se ascunda de mine (dupa un stalp), cand m-am intors si nu i-am vazut in spate am inceput sa urlu si sa plang de mama focului. Dar "regasirea" a fost tare frumoasa!

I-am dat unei prietene sa manance o bomboana de "fonta". Asta nu e asa amuzanta, daca o inghitea era de rau (pentru ea laughing).

Am spalat niste pui de pisica, eu impreuna cu 3 prietene am gasit cativa pui de pisica. Erau frumosi, dar cam murdari si aveau purici. Asa ca am luat sampon de acasa, cateva bidoane cu apa, o cutie de carton. Nu a iesit cum ne asteptam: matele au fugit traumatizate, si noi ne-am trezit ude leoarca.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Eram micuţă, în clasa întâi iar părinţii mei erau la serviciu. Abia învăţasem să stau singură acasă, să încui uşa după ce intru şi să nu îmi fie frică. Într-o zi am ajuns acasă, am făcut exact ce îmi spuseseră părinţii iar apoi am văzut pe dulap un SuperGlue. Nici nu mai ştiu ce vroiam să lipesc dar l-am luat şi nu curgea soluţia aşa că am încercat să-l fac să curgă băgându-l în gură. Chiar atunci toată soluţia mi-a lipit dinţii şi limba. Era disperată, nu ştiam ce să fac. Am sunat după telefonul fix la mama la serviciu dar trebuia să-mi facă legătura o doamnă. Eu plângeam, dar i-am spus că doresc să vorbesc cu mama mea. Doamna aceea m-a întrebat ce s-a întâmplat, spunându-mi că nu îmi poate face legătura cu mama aşa pentru că se va speria. Eu i-am răspuns foarte sec, că mi-am lipit dinţii cu Super Glue. Atunci a început să râdă în hohote iar din acea zi de fiecare dată când mă vede îmi reaminteşte ce s-a întâmplat.
Mai sunt multe întâmplări de povestit însă nu vreau să adormiţi când citiţi mesajul meu.
PS : Drăguţe amintiri aveţi şi voi, când am citit unele chiar am râs cu lacrimi.

| NOname explică (pentru Hydrangeaceae):

Dar cu limba de sanie nu te-ai lipit niciodată? Eu da. : ))
Voiam să desfiinţez mitul. = ))

| Hydrangeaceae a răspuns (pentru NOname):

Nu, de sanie chiar nu am încercat dar în schimb am avut curiozitatea să văd dacă mi se lipeşte limba de geam, cum văzusem la desene animate.

| Antonia50 a răspuns:

-Eu la 6-7 ani, eram la cea mai buna prietena a mea. Afara ploua. Noi voiam sa iesim afara sa ne jucam, dar mama prietenei mele nu ne lasa. Asa ca, prietenei mele, i-a venit ideea sa iesim pe geam. Nu va speriati, eram la casa. Prietena mea fiind cu 4 ani mai mare ca mine, a sarit prima. Eu nu voiam sa sar, ii sopteam, sa nu ne auda mama sa. La un moment dat, am sarit si am aterizat direct in fund. Am inceput sa plang super tare laughing iar prietena mea imi pusese mana la gura sa nu auda nimeni cum plangeam. Apoi ne-am furisat la loc in casa.

- Cand aveam vreo 8 ani, am vrut sa lipesc ceva cu SuperGlue. Normal ca, mi-am lipit degetele, ca na, asta e modelul la SuperGlue laughing si m-am dus disperata la mama ca am degetele lipite. Ea mi-a zis ca se duce cu putin parfum. Eu m-am executat. Cand nu a vazut mama, i-am luat parfumul preferat al surorii mele, ( 16 ani atunci ) care era plecata peste noapte la o prietena de a ei. Am stat pana la 2 noapte cu parfumul ala sa imi dezlipesc degele. + ca, a doua zi, parfumul nu mai era laughing

- Vara trecuta, am fost cu inca 2 prieteni, la furat de fructe. Niste vecini tocmai se mutasera, veneau numai in weekend. Acolo gaseai : zmeura, mere, prune, si alte 4 feluri de zmeura : mai dulce, mai acra etc. mergeam pe la 12-1 dupa masa, inainte sa mancam. 2 stateau de paza, 1 sarea gardul. Apoi sareau si ceilalti 2 gardul. Dupa ce goleam curtea aia efectiv laughing mergeam acasa " sa mancam" iar bunicile noastre erau disperate ca nu mancam nimic, nestiind ce faceam noi in fiecare zi laughing

si alte mii de chestii : stateam pana la 10 afara, aveam minim 5 julituri per picior, ne certam, stateam pe strada, mancam toate prostiile = COPILARIE EXCEPTIONALA

| MalinaAndreea a răspuns:

Intamplarea este horor! Vecinele mele sunt gemene si dupa ce au plecat parintii lor la serviciu m-au invitat la ele.Eram destul de mici si noi vroiam sa facem "mancare" asa ca am luat 2 pisici din fata blocului si le-am taiat...am scos tot din ele si le-am pus intr-o oala...mda.Pe langa asta am ramas cu pantalonii agatati de creanga unui copac, in incercarea mea de a culege curcudele si multe altelebig grin.

| Epigonul a răspuns (pentru MalinaAndreea):

Si ce gust a avut meniul?

| Vans a răspuns:

Umblam în chiloţi pe stradă...

| Fridăm a răspuns:

Frumoasă întrebarea. Însă nu prea îmi aduc aminte cine ştie ce acum. Cred că eram prin clasa I şi făcusem varicelă. Ambii părinţi erau la serviciu, aşa că venea bunica să stea cu mine, dar într'o zi nu a putut, aşa că a venit o mătuşă care pe atunci era prin generală, cred. Şi aveam o pereche tare simpatică de peruşi pe care uneori îi lăsam liberi prin casă, dar cel mai mult le plăcea pe balcon la mine, să stea pe bara din perete. Şi, nu ştiu ce ne'a venit de am vrut să îi prindem. Însă nu am avut mişcări suficient de rapide, aşa că le'am prins doar coada. Şi bieţii peruşi au rămas fără coadă. M'am cam panicat, mă uitam după scotch/lipici să le punem înapoi, dar mi-a spus că nu se poate, aşa că le'am aruncat penele şi am sperat că nu vor observa ai mei când vor ajunge acasă. Dar am rămas cu spernaţa...am avut noroc că li s'au părut amuzanţi şi nu m'au certat. Şi sincer, chiar erau penibili fără coadă.laughing O altă chestie amuzantă şi penibilă (pentru mine) am făcut'o prin clasa a VI -a. Fugeam prin clasă după un coleg. Din neatenţie, am dat cu mâna (rău de tot) de un scaun care stătea puţin în afară. Pe moment nu mi-am dat seama, dar când am ajuns acasă ultimele 3 degete îmi erau de două ori mai mari decât în mod obişnuit. Am mers la spital şi...surpriză! am reuşit să îmi fracturez exact degetul din mijloc. Am purtat atelă vreo 3 săptămâni şi am atras multe priviri pe stradă, fiind mai proeminent degetul respectiv. Am mai făcut multe boacăne, însă nu îmi amintesc acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ma urcam pe garaj pentru caise (pomul era lipit chiar de garaj), cand stateam pana seara tarziu la scara, cu ceilalti pusti si spuneam povesti de groaza sau ne jucam tot felul de jocuri.Eram foarte baietoasa si chiar ma bateam, la propriu, cu baietii.
A fost foarte faina copilaria mea, cu toate juliturile pe care le face orice pusti in copilarie si cu toate belelele in care am intrat (si au fost destulelaughing).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram singur acasa, aveam cam 10 ani, ai mei erau plecati la o nunta.Iti dai seama : Mancam tot ce vedeam in frigider, ma uitam la TV la ce aveam chef, si ascultam muzica la maxim.Dar eu iesisem cu prietena mea ( vorba vine, aveam 11 ani laughing ) si faceam misto de oameni.Si ne fugareau peste tot prin oras, si eu am cazut in noroi si niste fete care erau prin trecere ma faceau purcelus simpatic, cica ma jucam prin noroi laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum aş putea uita momentele în care eu şi câţiva prieteni ne făcusem o tarabă în care vindeam urină la pahar pretinzând că e o băutură energizantă nouă. Evident că nu aveam curajul să le vindem celor mari, dar reuşeam să păcălim copii de vreo 6-8 ani, mici şi naivi aşa cum eram noi. A, sau o altă năzbâtie a fost să plec de acasă, să iau trenul şi să mă plimb km buni doar la 10 ani. Norocul meu a fost că nu eram singură-un prieten de 9 ani mă însoţea. Ce vremuri, ce vremuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au fost multe intamplari care mi-au ramas in suflet, dar cele mai pretuite sunt cele pe care le-am trait alaturi de familia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-a fugarit un sobolan pe la 8 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cea mai hazlie intamplare din viata mea a fost... de fapt, sunt mai multe.
Cea mai recenta sa-a intamplat acum 3 luni. Deci, mergeam pe strada cu cele 2 foste prietene tradatoare ale mele, si discutam despre testul de la fizica. Si am spus cu voce tare Bai, inca nu pot sa cred ca ala de fizica mi-a pus 6! Si atunci, una dintre cele 2 foste prietene tradatoare ale mele a spus Si mie 3! Iar din spate s-a auzit o voce care a spus Asa a facut?! Si cand am intors capul, l-am vazut pe profu de fizica.
Dar care a fost cel mai hazliu moment din viata ta?
BAFTA!

| NOname explică (pentru anonim_4396):

Din copilăria mea?
O, au fost multe, printre care escapadele mele de acasă pe la 4 anişori, când bunica mă vâna prin tot satul şi jocurile de-a v-aţi ascunselea, când nu dădeau de mine cu orele.
Eram o călătoare şi secretomană de mică. : ))

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Imi dau sema!

| fadnox a răspuns:

Am primit din senin o lopata in cap, ma jucam cu cele mai curate animale (purcelusi si catei plini de intrusi), am scormonit in geanta unei doamne si am scos la lumina niste chestii...

| NemNUZ a răspuns:

Paai eram mai mic, si un unchi ma tot invata prostii laughing si cand veneam acasa parinti vroia sa ma dezvete si odata am zis :promit sa nu mai vorbesc urat ce... mea laughing.Si asa sunt multe mie si lene sa mi le amintesc toate, sau imi mai amintesc odata cand am mers la magazin cu mama si i-am zis sa imi cumpere un jeleu, eu fiind mic nu vedeam pe tejghea, si mama mi-a luat un jeleu in forma de schelet, cand mi l-a pus in mana am inceput sa strig si am esti in fuga din magazin laughing ce se mai uita lumea rolling on the floor

| BrokenArrow a răspuns:

Ah, n-o să uit niciodată ziua in care m-am bătut ( la propriu) cu rahat.
Era vară şi tocmai mă certasem cu un prieten. Eram nervoasă, iar singurul lucru pe care il aveam la indemână era, ei bine... o chestie mare pe care a lăsat-o calul care a trecut mai devreme pe acolo. L-am luat cu un băţ şi l-am aruncat in faţa bunului meu prieten... L-am nimerit fix in frunte.
El, care de obicei evita pe cât posibil să-şi murdărească mâinile, a luat câcatul de pe faţă şi a aruncat cu el după mine. M-a nimerit...

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru BrokenArrow):

You need to buy a sh*tstick from Mike Strutter! If you know what I mean...laughing

| BrokenArrow a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Of course I know laughing
Good one laughing

| ΞJustΞмэΞ a răspuns (pentru BrokenArrow):

Geniala faza. Te respect.

| Sp3ciaL0pS a răspuns (pentru BrokenArrow):

Ala eram eu nu

| BrokenArrow a răspuns (pentru Sp3ciaL0pS):

Indubitabil.

| ihacoswhy a răspuns:

Sunt prea multe de spuslaughing

| Sp3ciaL0pS a răspuns (pentru ihacoswhy):

Mie imi zici eu am fost urmarit de politie la 11 sau 12 ani am luat amenda etc

| ihacoswhy a răspuns (pentru Sp3ciaL0pS):

LOLrolling on the floor))

| Sp3ciaL0pS a răspuns (pentru ihacoswhy):

Voi cretca nu ma credeti nuiasa da ma cumintesc in timp ce ma maturizes da deparca voi ati fost cuminti voi 2

| ßσьσсєℓα a răspuns:

Aualeu. Cand o fata Andra, a facut spagatul pe strada si venea masina laughing cand alta Andra mijea si copii s-au dus in parc, ea ii cauta si ei stateau la joaca laughing. Cand radeam eu si cu Andra degeaba una de alta. Si multe altele laughing.

| Epigonul a răspuns:

Cand m-am bagat in butoiul pentru varza murata si m-am intepenit atat de tare incat a trebuit sa stau in el pana au ajuns ai mei acasa de la munca.Noroc ca era aproape ora cand trebuiau sa soseasca.Initial mi se paruse amuzant, dar pe parcurs ce realizam ca nu mai pot sa ies, situatia devenea tot mai inspaimantatoare.Astfel de momente ale copilariei sunt cele mai grozave si-mi amintesc cu drag de ele.

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Pe la 5-6 ani, am facut concurs de,, cine face pipi mai departe,, cu 2 verisori si o vecina.
Eu sunt cu un an mai mare decat verii mei, si ii bateam la toate.

Eee, tura aia am pierdut si i-am acuzat ca triseaza. Scandal, si plansete.
Am pus toata familia in dilema, ca nu stiau cum sa ne explice ca plozii NU au trisat.

Cativa ani mai tarziu, in aceeasi echipa, am gasit un copil cam de 3-4 ani in fata unui bloc.
Noi : Ce-i ma cu tine?
El : o astept pe mami, ca o plecat demult, si nu stiu unde.
Noi : ma ficior, stii unde stai?
El : cu muci si lacrimi : nuuuu!
Noi : cuuuuuuum? Nimiiiiic! vii cu noi.

Am luat plodul, si l-am dus la politie, in celalat capat al orasului.
O fost mare scandal, iar. Daca-l lasam la fata locului, venea aiurita de ma-sa sa-l recupereze, pentru ca am aflat ulterior ca locuia in zona. Dar noi: Zupereroi.

Plus ca, macar de 2-3 ori pe an, fugeam de acasa. Tot in grup. laughing
Lua unu bataie de la parinti, ne revoltam toti, si fugeam de acasa cate 1 zi.
Seara, veneam murdari si flamanzi, si ne-o luam toti.

| ellaells a răspuns:

Aveam 6-7 ani si impreuna cu o prietena stateam in fata portii si faceam cu mana la masini si opream lumea pe strada ca sa radem de ei laughing Noroc ca eram mici ca daca se puneau la mintea noastra oamenii era nasol laughing

| Em1neM a răspuns:

Sunt multe intamplari.nu stiu ce aveam cu ouale imi placea sa le sparg fara motiv cum le vedeam le spargeam'

| 1aprilie a răspuns:

Cand eram in clasa a6 a - a7 a cand ieseam de la ore impreuna cu foarte multi colegi, seara aruncam cu laptele primit de la scoala in autobuzele care treceau prin fata scolii, de nu am ras atunci cand colegul meu de banca a dat cu o cutie de lapte in parbrizul soferului de era sa faca accident, intrase pe contra sens alea, alea (de precizat ca era si directoarea si administratora scolii in acel autobuz) in fine au venit soferii sa reclame la scoala ce facem si nu in ultimu rand iau sczut nota colegului la 6 si nu a mai primit lapte pana la sfarsitu clasei.Ma prapadisem pe mine de ras atunci.

| Diamondsz a răspuns:

Buna.

Clipele cu cei mai buni prietenii sunt de neuitat, dar am una traita de mine.Imi aduc aminte cand eram mai mica, am fost la mare.Si eu aveam dupa mine o scobitoare.Si trece un clown pe langa mine si ii sparg toate baloanele, atunci a inceput sa injure.
Daa..nu am uitat asta.

Pa-pa.

| Cigαяєttє a răspuns:

Aveam vreo 6 ani si tin minte ca am mers cu ai mei in Cora.Eu bineinteles, copil fiind, ma uitam doar la jucarii, ma duc eu fericita spre raionul cu jucarii, stiind ca ai mei sunt in spate, cand ma uit in spate, nu erau.
Am inceput sa plang, si eram foarte speriata, traiam cu impresia ca m-au lasat acololaughing) cand a auzit tata ca am inceput sa plang iese si el de la raionul de langa si ma striga.Cand l-am vazut, nu stiam daca sa tip la el sau sa-l iau in brate. laughing)

| mihaelaaaaaaaea a răspuns:

Cand eram la bunici si urcam in copacii, mulgeam vaca laughing, alergam desculta = amintiri memorabile