Cand eram la bunici si urcam in copacii, mulgeam vaca , alergam desculta = amintiri memorabile
Buna!
Cea mai hazlie intamplare din viata mea a fost... de fapt, sunt mai multe.
Cea mai recenta sa-a intamplat acum 3 luni. Deci, mergeam pe strada cu cele 2 foste prietene tradatoare ale mele, si discutam despre testul de la fizica. Si am spus cu voce tare Bai, inca nu pot sa cred ca ala de fizica mi-a pus 6! Si atunci, una dintre cele 2 foste prietene tradatoare ale mele a spus Si mie 3! Iar din spate s-a auzit o voce care a spus Asa a facut?! Si cand am intors capul, l-am vazut pe profu de fizica.
Dar care a fost cel mai hazliu moment din viata ta?
BAFTA!
Din copilăria mea?
O, au fost multe, printre care escapadele mele de acasă pe la 4 anişori, când bunica mă vâna prin tot satul şi jocurile de-a v-aţi ascunselea, când nu dădeau de mine cu orele.
Eram o călătoare şi secretomană de mică. : ))
Eram micuţă, în clasa întâi iar părinţii mei erau la serviciu. Abia învăţasem să stau singură acasă, să încui uşa după ce intru şi să nu îmi fie frică. Într-o zi am ajuns acasă, am făcut exact ce îmi spuseseră părinţii iar apoi am văzut pe dulap un SuperGlue. Nici nu mai ştiu ce vroiam să lipesc dar l-am luat şi nu curgea soluţia aşa că am încercat să-l fac să curgă băgându-l în gură. Chiar atunci toată soluţia mi-a lipit dinţii şi limba. Era disperată, nu ştiam ce să fac. Am sunat după telefonul fix la mama la serviciu dar trebuia să-mi facă legătura o doamnă. Eu plângeam, dar i-am spus că doresc să vorbesc cu mama mea. Doamna aceea m-a întrebat ce s-a întâmplat, spunându-mi că nu îmi poate face legătura cu mama aşa pentru că se va speria. Eu i-am răspuns foarte sec, că mi-am lipit dinţii cu Super Glue. Atunci a început să râdă în hohote iar din acea zi de fiecare dată când mă vede îmi reaminteşte ce s-a întâmplat.
Mai sunt multe întâmplări de povestit însă nu vreau să adormiţi când citiţi mesajul meu.
PS : Drăguţe amintiri aveţi şi voi, când am citit unele chiar am râs cu lacrimi.
Dar cu limba de sanie nu te-ai lipit niciodată? Eu da. : ))
Voiam să desfiinţez mitul. = ))
Te felicit pentru intrebarea pusa asa de bine e sa-ti aduci aminte de copilarie! A fost foarte deconectant sa citesc aici raspunsurile date.
Nu, de sanie chiar nu am încercat dar în schimb am avut curiozitatea să văd dacă mi se lipeşte limba de geam, cum văzusem la desene animate.
Buna.
Clipele cu cei mai buni prietenii sunt de neuitat, dar am una traita de mine.Imi aduc aminte cand eram mai mica, am fost la mare.Si eu aveam dupa mine o scobitoare.Si trece un clown pe langa mine si ii sparg toate baloanele, atunci a inceput sa injure.
Daa..nu am uitat asta.
Pa-pa.
Mie imi zici eu am fost urmarit de politie la 11 sau 12 ani am luat amenda etc
Voi cretca nu ma credeti nuiasa da ma cumintesc in timp ce ma maturizes da deparca voi ati fost cuminti voi 2
-Eu la 6-7 ani, eram la cea mai buna prietena a mea. Afara ploua. Noi voiam sa iesim afara sa ne jucam, dar mama prietenei mele nu ne lasa. Asa ca, prietenei mele, i-a venit ideea sa iesim pe geam. Nu va speriati, eram la casa. Prietena mea fiind cu 4 ani mai mare ca mine, a sarit prima. Eu nu voiam sa sar, ii sopteam, sa nu ne auda mama sa. La un moment dat, am sarit si am aterizat direct in fund. Am inceput sa plang super tare iar prietena mea imi pusese mana la gura sa nu auda nimeni cum plangeam. Apoi ne-am furisat la loc in casa.
- Cand aveam vreo 8 ani, am vrut sa lipesc ceva cu SuperGlue. Normal ca, mi-am lipit degetele, ca na, asta e modelul la SuperGlue si m-am dus disperata la mama ca am degetele lipite. Ea mi-a zis ca se duce cu putin parfum. Eu m-am executat. Cand nu a vazut mama, i-am luat parfumul preferat al surorii mele, ( 16 ani atunci ) care era plecata peste noapte la o prietena de a ei. Am stat pana la 2 noapte cu parfumul ala sa imi dezlipesc degele. + ca, a doua zi, parfumul nu mai era
- Vara trecuta, am fost cu inca 2 prieteni, la furat de fructe. Niste vecini tocmai se mutasera, veneau numai in weekend. Acolo gaseai : zmeura, mere, prune, si alte 4 feluri de zmeura : mai dulce, mai acra etc. mergeam pe la 12-1 dupa masa, inainte sa mancam. 2 stateau de paza, 1 sarea gardul. Apoi sareau si ceilalti 2 gardul. Dupa ce goleam curtea aia efectiv mergeam acasa " sa mancam" iar bunicile noastre erau disperate ca nu mancam nimic, nestiind ce faceam noi in fiecare zi
si alte mii de chestii : stateam pana la 10 afara, aveam minim 5 julituri per picior, ne certam, stateam pe strada, mancam toate prostiile = COPILARIE EXCEPTIONALA
Aualeu. Cand o fata Andra, a facut spagatul pe strada si venea masina cand alta Andra mijea si copii s-au dus in parc, ea ii cauta si ei stateau la joaca . Cand radeam eu si cu Andra degeaba una de alta. Si multe altele .
Imi amintesc acum vreo 5-6 ani stateam intr-un turn si jucam adevar sau provocare si cum sunt eu dilimac am ales provocare. Provocarea era sa cobor de la 9 prin burlanul pe care se arunca gunoiul am urcat la 9 mam pus in burlan si jup in jos pe el atunsi mi-am rupt mana am stat cu ea in ghips 1 luna sau cand am urcat pe o cladire de 3 m inaltime am vrut sa sar pe un garaj care era la 3 metri distanta ce sa vezi zdup cu ouala fix in marginea garajului de beton aunci mor durut c0aiele o saptamana
anonim_4396 întreabă:
denisa_2911 întreabă: