Eu
mi-a dat bunica-miu ieri un milion jumate, cica sa am ca incepe scoala
Cine n`ar vrea bunic ca al meu?
Nony, mi se pare ca sunt pe undeva prin birou nici eu nu stiu exact unde gasesti uh)
Eu am Mi-au dat rudele.Defiecare data cand ma duc la vreo ruda ma aleg cu niste bani.Deacum o sa trec in fiecare zi pe la rude
Da.Iti dau cat vrei.Vi cu mine la rudele mele si te alegi si u cu ceva Cam 100 lei ajung?
Ia uite lume cu bani pe aici, si eu nu am nici sa trec strada..@Silviutza, unde ziceai ca tii bani aia ?
Abia ieri ce am umplut conturile din elvetia si din caraibe, dar nu am lichiditati, sa imi spui cat iti trebuie si te ajut eu! offf cum suna nu am mai vazut si eu mai multi bani de o gramada de timp! La naiba cu recesiunea asta!
@Traficantadecorcoduse da dar stii ca trebuie sa vina si garda mea de corp, asta daca e ok si pentru tine
Este o vorba "dau un ban pentru gandurile tale". Cei care mi-au dat stupid sunt ori prea tineri sa o stie, ori prea stupizi!
Eu.
si mie silvia mi-a dat bunica 6 mil sa imi iau tell cica am nevoie d un tel nou ca sa fiu si eu misto in clasa... asa mai zic si eu bunici ca ai nostri
5 banutzi p o fundita. vrei?
Eu nu mai nimicdar nare nimic vin sa va fur la noapte pe voi,ma aleg cu cv bani
@nony. hai ca iti dau si tie...50% din castigul meu de traficanta de corcoduse
@nony...se castiga suuuper bine...
Dar totusi.pentru a avea un profit mai mare... fugi pe la silvia
@mumoasa.Sunt preaaa multi...imi rup dintii...eu vreau monede de un ban
Traficantadecorcodushe întreabă:
YepIsSuspended întreabă:
:X întreabă:
LisaJulie întreabă: