Eu inclin sa cred ca un mare sacrificiu, nu stiu daca the big one este sa traiesti pentru cineva nu sa mori pentru el...
Pai cel mai mare sacrificiu ar fi sa iti dai viata pentru o anumita persoana Este cel mai mare sacrificiu.
Viata e importanta.
In ziua de astazi pentru mine, pentru umilul din acesta tara, care ma uit in fiecare zi in portofel, dar degeaba, sacrificiul suprem este sa supravetuiesc si sa-mi ajut familia si pe cei dragi sa poata si ei sa supravetuiasca. in rest cum o duc ceilalti nu ma intereseaza, asa cum nici pe ei nu-i intereseaza persoana mea.
Ce cuvinte mari "Sacrificul suprem"...
As face orice pentru familia mea, dar...nu cred ca l-as numi sacrificiu"suprem" fiindca iubirea pentru ei este mai puternica decat iubirea de sine si nu o pot vedea asa! As putea merge chiar pana la a renunta la viata mea in favoare lor, dar hai sa nu dramatizam prea mult!
Sa accepti sa-ti ajuti aproapele fara sa te gandesti la tine. Dar, ce motive ai s-o faci?
Scarificiul suprem pentru mine inseamna sa mai traiesc mult in tara asta si sa ma uit in fiecare zi in portofel...
Atunci cand renunti la persoana iubita, desi o iubesti cu toata fiinta ta, desi stii ca intreaga ta viata depinde de ea, pentru ca tu simti ca ar putea fi mai fericita alaturi de altcineva
Unul dintre sacrificile pe care le-am putea face in viata asta in care sa zambesti e ca si cum ai da toti banii din buzunar, ar fi acelea de a ierta mai des, de a intelege sensul vietii si de a iubi neconditionat.
Parerea mea!