| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Care credeti ca ar fi cea mai cunoscuta rasa de caine in Romania? Voua ce rasa va place cel mai mult?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ciobănescul mioritic e cel mai cunoscut cred datorită faptului că e foarte folosit de ciobani. Iar apoi ciobănescul german, prin prisma filmelor polițiste. Mie îmi plac mult câinii Husky, am fost foarte fericit când am văzut că părinții au luat unul. Îmi plac mult și Golder Retriverii, Ciobănescul de Shetland și Akita Inu.
De rasă mică îmi plac mult West Highland White Terrier și Beagle.

| T0T a răspuns:

Maidanez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia maidanezi nu se pun, nu?laughing Pendulez intre bichon si pechinez - parca e epidemie de rasele astea, deci e posibil sa fie mai cunoscute.
Rasele mele preferate sunt : Husky, Malamut de Alaska, Samoyed, Ciobanesc German si Husky Tamaskan, dar daca vad un ciobanesc german s-a dus dracu' toata atentia mea - ii ador laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciobanesc german

| MorganaM a răspuns:

Eu nu ma uit la rasa! ma uit la caine, mai ales la cei neajutorati si aruncati pe strazi si ii salvez si ii ingrijesc si le ofer iubire. ei imi ofera la randul lor iubire si incredere. imi pare rau, dar cred ca doar snobii 'iubesc' numai cainii de rasa. toti cainii sunt la fel de scumpi, in afara de pitbuli, care sunt realizati de om prin incrucisari cu anumite specii

| JustBlackNoGrey a răspuns:

Maidanezi. sunt o persoana fara fite, poate de aceea prefer maidanezii

Răspuns utilizator avertizat