Asa e. Dar tipa asta chiar și-o pus poza cu ea, nu trebuie sa ma crezi pe mine întreabă unii useri
https://www.tpu.ro/utilizator/acgkxz
Chiar daca unele persoane si-au pus pozele lor, majoritatea nu au facut-o, deci nu se poate face un top relevant.
Mai era Dorotheea o tipa foarte frumoasa dar nu știu daxa era poza ei cea pe care o avea la profil, cred ca folosea poza altei fete.
Dar misssuvius aka swae chiar și-o pus poza cu ea.
Și Floresdemayo are poza la profil nu știu dacă e ea dar se vede ca e o tipa hot.
Fără caterinca man care ți se par cele mai frumoase fete de pe TPU?
Asa este, mai degrabă vezi poze la unele usere care intra mai rar decât la cele active care le vezi zilnic pe aici.
De ce nu incerci sa conversezi in privat cu ele, poate sa faceti schimb de adrese de feisbuk sau insta si astfel te edifici.
Mie cum îmi plac blondele cu ochi albaștri sau verzi tu te afli în topul meu.
Am văzut mai multe poze cu tine nu doar pe asta și ești super chiut.
Sunt timid, asocial, nu ma dau ceea nu 's ca alții, la gagici am fost tare pe poziție și aveam noroc ca aratam bine (aratam, vorbim de trecut) cuceritor nu consider ca am fost vreodată, am avut noroc ca aratam ca un fotomodel dar depresia mi-o dat temelie și sedentarismul, praf m-au făcut, și moartea părinților, dar nu asta e subiectul, ci care credeți voi ca sunt cele mai frumoase.
Sunt multe care aveau poze dar s-au lăsat de TPU.
Eu sunt cu psihiatria cu psihologia nu ma consider casa nova la femei, sunt timid, nu ma dau ceea nu sunt, e posibil sa greșesc, dar depresia nu ma lasă să trăiesc oricum, de abia ma pot da jos din pat, mi-o luat toată motivația, energia, interesul, ambiția, vorbim de 17 ani de depresie nu de câteva luni.
Am încercat dar unele sunt speriate de bombe sau sunt timide și fac pe aici pe bad girl, nu sunt interesate de relații astea de pe TPU, asta nu e site de matrimoniale ci platforma de întrebări și răspunsuri Q&A
Si totusi, daca ai pus o asemenea intrebare, ai avut tu un scop...sa le provoci, poate vreuna dintre ele sa devina curioasa, sa vrea sa discute in privat si cine stie, poate sa iasa chiar ceva mai mult pe mai departe.
tu deja ma vezi căsătorit.
Nu vreau sa le provoc, întrebarea e valabila și pentru fete nu doar pentru băieți, nu vreau sa par misogin
Simpatica intrebarea si amuzanta, aveti grija fetelor. Nu am ce comenta de ele, arata bine amandoua, dar mai important decat fizicul e modul cum gandesc, cum sunt ca persoane, fizicul vine ca un bonus. Un top nu stiu sa fac pentru ca nu stiu cum arata majoritatea, e alegerea lor ca nu au poze, nici nu ar trebui sa se arate aici. Sunt convins ca amandoua au fost inainte foarte injurate cand n-aveau poze cu ele, apoi brusc au devenit ''apreciate'' pentru cum arata, nu pentru cine sunt.
Sunt cateva de aici la care sunt curios cum arata, dar atata vreme cat nici eu n-am poza nu-mi permit sa le cer, mai bine raman cu curiozitatea si atat. Le asociez oarecum raspunsurile si feminitatea emanata cu fizicul sau vocea pe care mi le imaginez la ele dar de multe ori nu se ''pupa'' )))).
Acum randul fetelor pentru un top al baietilor, 99, 99 n-avem poze, deci ar fi liniuta intr-un top.
Eu sunt convins ca intrebarea a fost de fapt doar pentru fete...adica eu, daca as fi pus o asemenea intrebare, chiar daca parea adresata tuturor, in realitate nu m-ar fi itneresat raspunsurile baietilor, ci doar ale fetelor.
Eu am avut poze cu mind dar un psihopat mi le-o salvat și le-o pis la o întrebare când ma legam de mutra unui user e aiurea sa îți pui poze printre atâția hateri de aici și dubioși.
Da, asa este, contează și alte caracteristici.
Caste zicea ca aia s-o apucat de Only fans
Cred ca și silentrain e frumoasa dar păcat ca nu își pune poza cu ea sa o admiram puțin.
Dacă își pune poza cu ea îmi pun și eu
Ar trebui sa avem distincția pentru cea mai frumoasa fata de pe TPU (The Queen) și pentru cel mai frumos băiat (The King) ar fi palpitant, tot atunci sa se facă aceasta distincție când se alege userul anului
Imi amintesc cand aveai poza cu tine, te-ai expus aiurea printre astia pe aici. Aia e toata panarama, oricum ai arata tot se gasesc unii sa te judece, oamenii de obicei judeca dupa starea de spirit, gen daca ei se simt bine ''ooo, ce bine arati, ce imi place de tine'', daca au frustrari incep cu d-alea ''ce ochi ai, ce nas ai, ce fata de impins vagoane ai'', oamenii sunt ciudati de fel.
Silent e frumusica, am vazut-o, se subestimeaza aiurea.
Si sa se dea si un bal in care sa se aleaga regina si regele.
Sincer ala chiar îmi spusese ca:nu suntem toți la fel de chipeși ca tine cred ca știu cine era nu dau numele ca îmi sap eu singur groapa. Nu s-o luat de fizicul meu chiar ma complimentat, m-am simțit îngrozitor ca ma luasem de mutra acelui băiat, săracul și-o scos poza imediat.
Cum arata silent e blonda cu ochi albastrii cum îmi place mie? Sau verzi?
Unde ai văzut-o la cutremurul din 77?
ar aduna TPU persoane, ar magnetiza oamenii ca fata aia Izabela când nu știu care persoane a invitat de ziua ei, era de fapt o greșeală, eroare i think.
Oricum TPU s-o transformat într-un site de amor
Nu stiu in ce s-a transformat, pentru ca eu am revenit pe aici de curand, dupa ce n-am mai intrat multi ani.
Aaa ma miram eu de ce dai răspunsuri asa magistrale, ești un user vechi
"Era Oldies but goldies" )
Eh, "oldie" da, am fost coleg de liceu cu Burebista (el era cu un an mai mare), dar "goldie"? ...nu stiu! Cat despre raspunsurile magistrale, esti prea dragut!
Da, dai răspunsuri bune și tot odată amuzante nu știu, de multe ori am ras când ți am vazut răspunsurile.
Tu fără sa te forțezi obții funde sau răspunsuri apreciate de editori
Cred ca și beat daca ai întra ai da răspunsuri mai utile decât mulți useri de aici, tu ești genul care nu sta prea mult pe gânduri, rasounzi prompt și cu multa ușurare.
Vad ca nimeni nu o răspuns care i se pare cea mai frumoasa fata
O clujeanca internata la psihiatrie care are sanii cazuti bot de rata si e blonda, sa-i dau in bot.
Multumesc frumos, dar esti prea generos in aprecieri. Sunt altii pe aici mult mai inteligenti decat mine.
Sa nu mai spui asta ca am înjurat mulți useri nu sunt cum ma crezi tu
Sunt da, dar tu dai răspunsuri foarte funny