Depinde, cei in vârsta iți fac mâncare acasă, consuma multe ciorbe si supe, mazăre, fasole, cartofi, sarmale.
Noi ăștia născuți din 89 am copilărit mâncând mâncare sănătoasa, dar daca lucrezi mult apelezi la clovo, deși noi apreciem mâncarea tradiționala mai mult.
Cei născuți după anul 2000-2010 au prins ceva din vechea generație dar consuma fast food si ei.
După 2010 mâncarea lor preferata va fi la clovo iar mâncarea tradiționala va fi data uitări
Am întrebat 100 de romani, iar baietii din regie au raspuns ca ciorba de chestii ieftine.
Cartofi prajiti. Si cei de la oras o consuma, si cei de la tara. Este ieftin, bun si se gateste rapid.
Recomand serialul thailandez
TharnType The Series https://www.dailymotion.com/video/x7xmx6v
Shorma cu usturoi o data pe zi și sunt full are carne cartofi și salată
Sincer, mă gândesc la mâncăruri care se prepară cât de cât ușor, cum ar fi: cartofi prăjiți, ouă, crenvurști, salată sau sandvici. Asta pentru cei care își prepară singuri de mâncare, acasă.
Pentru cei care preferă să mănânce în oraș și ieftin, mâncarea fast-food ar intra în top.
Fără supărare, dar acum nu cred ca shaorma e chiar asa des consumata. Dacă ar fi într-adevăr asa cum presupui tu, atunci jumătate de populație ar fi supraponderala.As zice ca pe primul loc e ciorba.Pe locul doi cred ca ar fi preparatele din cartofi (tocana, piure, cartofi prăjiți, cartofi la cuptor).