| unromandestept a întrebat:

Care credeti ca e scopul final si ce asteptati de la raspunsurile si intrebarile pe care le postati?

5 răspunsuri:
| I'm just me a răspuns:

Eu postez intrebari si raspunsuri de plictisealabig grin

| Andreea24 a răspuns:

Scopul final este destul de simplu. Cei care pun intrebari afla posibile solutii pentru problemele lorwinking. Evident, raspunsurile, mai ales in cazul problemelor serioase, trebuie sa fie sincere si sa fie date in cunostinta de cauza, nu aiurea.

| Andreea24 a răspuns:

Iata, sunt si persoane care posteaza de plictiseala, deci acest site poate fi si o sursa de fun happy. depinde din ce unghi privesti.

| single17 a răspuns:

Sa ma ajute si uneori ma chiar imbarbateaza...conteaza parerile voastre chiar daca nu va cunosc...scopul final:-W...sa conversam...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu am pastrat ideea initiala a site-ului... Iti rapesti cateva minute din timpul tau pentru a ajuta pe cineva cu un raspuns sau cu o vorba buna... Si pui o intrebare in momentul in care ai nevoie de ajutor/vrei sa afli ceva. De preferabil ar fi ca raspunsurile sa fie date din experienta personala a utilizatorilor... pentru ca link-urile de pe net le puteai gasi si singur... Asta cand vine vorba de viata/experienta de viata... daca vine vorba de cultura/scoala etc cred ca te poti inspira si de pe net...