Oare mai exista asa ceva? Eu nu cred, pe vremuri era ''Steaua'' dar nici Steaua numai are succes, asa ca...mai rar romanii sa castige la fotbal.Se gandesc numai la bani si la joc deloc.
Favorita mea este Steaua si cum zice si criticul este singura cunoscuta in Europa. De acum ceva ani cand inca era o necunoscuta am stiut ca va fi cineva in timp. Anrenor nu stiu, sunt cativa.
Eu zic ca e Universitatea Craiova, este echipa mea de suflet si are si cativa jucatori exceptionali.
Mda toti cu steaua dar nu va ganditi ca jumatate sau mai multe de atatea titluri si cupe au fost castigate in timpul comusitilor si ca tovarasul Ceausescu era fan steaua? de exemplu in 1988 la o finala steaua -Dinamo la sorul de 1-0 pentru dinamo antrenorul sstelist sia retras echima de pe teren si dinamo a castigat cupa Romaniei dar Ceausescu a "vorbit" cu cativa si steaua a castigat cupa cu 2-1 chiar daca nu a dat nici un gol.
Si faze ca astea sau intamplat de mai multe ori.
Si in ultimi 10 ani sa cam vazut echipa mai buna,Dinamo, .
Cel mai bun antrenor Petrescu si Mircea Lucescu.
Mda toti cu steaua dar nu va ganditi ca jumatate sau mai multe de atatea titluri si cupe au fost castigate in timpul comusitilor si ca tovarasul Ceausescu era fan steaua? de exemplu in 1988 la o finala steaua -Dinamo la sorul de 1-0 pentru dinamo antrenorul sstelist sia retras echima de pe teren si dinamo a castigat cupa Romaniei dar Ceausescu a "vorbit" cu cativa si steaua a castigat cupa cu 2-1 chiar daca nu a dat nici un gol.
Si faze ca astea sau intamplat de mai multe ori.
Si in ultimi 10 ani s-a cam vazut echipa mai buna, Dinamo,.
Cel mai bun antrenor Petrescu si Mircea Lucescu.
Intra frumusel pe www.google.ro scrie FC Steaua Bucuresti Wikipedia, intrii si te apuci sa citesti.Sa vedem cine e cea mai buna echipa din Romania!
EdyYedy întreabă: