Până şi cel mai mare rău se poate ascunde sub cel mai inocent chip.
Am apreciat mereu inocenţa şi gingăşia, mereu am căutat asta la o persoană. Când credeam că am găsit ceea ce căutam, am rămas dezamăgită.
Eh n-au notiunea minciunii.
Cand eram mica le ziceam copiilor de pe strada ca e ziua mea, doar ca sa-mi aduca cadouri. Ma intorceam acasa cu plasele pline cu dulciuri si ma ascundeam sub masa, iar ai mei erau nevoiti sa inapoieze lucurile si sa-si ceara scuze. Parintii copiilor care-mi aduceau chestii gratis nu le acceptau inapoi, asa ca rameneam eu cu tot. Ziceau ceva de genul "Eh, nu-i nimic, e copil, nu stie ce face."Dar in gandul meu "Ce prosti sunt astia."
Si acum copiii mint mai mult decat o moara stricata. E adevarat ca sunt inocenti, dar nu pentru ca n-au notiunea minciunii.
Dumneavoastra sunteti mai inocenta decat copilasii de 6-7 ani.
Pe bune... ce te face sa crezi asta?
Faptul ca nu vreti sa acceptati minciuna ca pe ceva normal in randul celor cu ochii umezi ca de caprioara.
Ma simt ca si cum i-am spus unui copil de 3.5 ani ca nu exista Iepurasul de Paste. De fapt exista, doar sub forma unei masti.
Omul. se crede atat de puternic si important, cand de fapt tot raul care il provoaca se intoarce asupra lui.
Nu prea cred in karma insa cred in semnificatia ei. Cred ca,, karma'' este doar o denumire pentru ceea ce ati descris mai sus.
Ar fii unele printre cele mai inocente fiinte.
Eu zic ca furnica deoarece ea munceste mult si e atat de mica si neinsemnata. o furnica duce de pana la 10 ori greutatea ei dar niemni nu aprecizaz asta ci multi le distrug musuroaiele. furnicile nu fac nimic rau fara a fi provocate :nu musca, inteapa etc. mie mi se par inocente
anonim_4396 întreabă: