| IDede a întrebat:

Care credeti ca este cea mai inocenta fiinta de pe pamant? De ce?

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Până şi cel mai mare rău se poate ascunde sub cel mai inocent chip.
Am apreciat mereu inocenţa şi gingăşia, mereu am căutat asta la o persoană. Când credeam că am găsit ceea ce căutam, am rămas dezamăgită.

18 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Eu.

| IDede explică (pentru T0T):

Si de ce crezi asta? Te consideri un suflet inocent?

| T0T a răspuns (pentru IDede):

Nu știu. Ziceam și eu...

| Fatamuntilor a răspuns:

Copilasii de pana in 6-7 ani pentru ca nu au notiunea minciuni.

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Eh n-au notiunea minciunii.
Cand eram mica le ziceam copiilor de pe strada ca e ziua mea, doar ca sa-mi aduca cadouri. Ma intorceam acasa cu plasele pline cu dulciuri si ma ascundeam sub masa, iar ai mei erau nevoiti sa inapoieze lucurile si sa-si ceara scuze. Parintii copiilor care-mi aduceau chestii gratis nu le acceptau inapoi, asa ca rameneam eu cu tot. Ziceau ceva de genul "Eh, nu-i nimic, e copil, nu stie ce face."Dar in gandul meu "Ce prosti sunt astia."
Si acum copiii mint mai mult decat o moara stricata. E adevarat ca sunt inocenti, dar nu pentru ca n-au notiunea minciunii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Dumneavoastra sunteti mai inocenta decat copilasii de 6-7 ani. laughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe bune... ce te face sa crezi asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Faptul ca nu vreti sa acceptati minciuna ca pe ceva normal in randul celor cu ochii umezi ca de caprioara.
Ma simt ca si cum i-am spus unui copil de 3.5 ani ca nu exista Iepurasul de Paste. De fapt exista, doar sub forma unei masti.

| AirănMeidăn a răspuns:

Omul. se crede atat de puternic si important, cand de fapt tot raul care il provoaca se intoarce asupra lui.

| IDede explică (pentru AirănMeidăn):

Nu prea cred in karma insa cred in semnificatia ei. Cred ca,, karma'' este doar o denumire pentru ceea ce ati descris mai sus.

Răspuns utilizator avertizat
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Animalele, puii de animale.

| IDede explică (pentru DarkOrbitMoon):

Ar fii unele printre cele mai inocente fiinte.

| Sociopat a răspuns:

Animalele, mai ales cele care sunt un pericol pentru om.

| Mussette a răspuns:

Nevatuica. laughing

| SorinaSuciu a răspuns:

Eu zic ca furnica deoarece ea munceste mult si e atat de mica si neinsemnata. o furnica duce de pana la 10 ori greutatea ei dar niemni nu aprecizaz asta ci multi le distrug musuroaiele. furnicile nu fac nimic rau fara a fi provocate :nu musca, inteapa etc. mie mi se par inocente big grin

Întrebări similare