N-ai specificat tipul relatiei, dar eu, fiind mai prost de fel, ma gandesc la cea de prietenie, avand in vedere felul tau de-a pune problema. Cea mai reusita relatie de prietenie este cea in care exista siceritate, respect si sustinere. Daca toate au asa ceva, tind sa cred ca toate-s reusite.
Daca este vorba de o relatie simpla de prietenie, reusita poate fi oricare din cele 3 tipuri.totul se decide doar in functie de caracterul fiecaruia in parte sa coincida si sa se completeze in acelasi timp cu celalalt. Daca este vorba de ceva mai multa prietenie in acea relatie (adica include sex) atunci cele 3 tipuri pot fi catalogate astfel :fata si baiat=o relatie normala d.p.d.v. religios,stiintific,etic, etc, reusita se edifica pe parcursul relatiei pe masura ce se descopera unul pe celalalt.Baiat si baiat=o relatie obscura procentajul de reusita e mult mai mic deoarece oricat de feminin ar incerca sa para unul din cei doi la un moment dat nu e bine si ca sa nu intru mai mult in detalii exemplific un pic:intr un cotet e mult mai usor sa tii 2 gaini(2 gaini si un cocos)decat 2 cocosi sau 2cocosi si o gaina,e o lege a naturii fie ca esti om, animal sau alta vietate. Fata si fata=o relatie reusita.dc? fiindca doar femeia cunoaste cel mai bine nevoile altei femei si doar femeia poate suporta cel mai bine "ambitiile"unei femei atunci cand le are contracarand cu altele la fel de "dubioase" ceea ce e mai greu pentru barbati, chiar daca nu e o relatie normala eu zic ca 90% poate fi una reusita...si dupa majoritatea studiilor de orice gen din sec XXI cam asta i rezultatul.eu unul prefer baiat+fata fie ca e simpla prietenie fie ca implica mai mult de atat dar in ziua de azi ne confruntam cu un altfel de adevar din ce in ce mai des.