Sa merg pe drum intr-o zi cu ploaie si cer innorat apoi in spatele meu vine un camion care merge singur opreste langa mine si deschide usa sa ma urc in el sa plec la condus si asa imi castig un salariu.
Ca toti oamenii sa fie autentici. Sa ne acceptam asa cum suntem si sa actionam in functie de asta, fara a incerca sa ii schimbam pe ceilalti pentru a fi asa cum vrem noi.
Fiecare sa isi exprime liber personalitatea, fara teama de oprobiu public.
Nu cred ca mi se poate intampla ceva numai mie care sa ma faca fericit.
ca sa fiu fericit ar trebui ca si persoanele dragi sa fie si de ce nu toata lumea. ar fi frumos sa ii vezi pe toti zambind, insa stresul e zilnic prezent in mintile noastre.
Hey! Incearca sa fii optimist/a. Viata este frumoasa, chiar daca se mai intampla si lucruri urate. (Mai ales daca ai credinta)
E viata frumoasa, dar parca-i prea multa monotonie
Sa am un trilion de euro sau de dolari, sa fiu mult mai inteligent, astea doua dorinte sa se indeplineasca.
Sa-l gasesc pe Fat-Frumos al meu! si sa fac o excursie sau chiar sa ma mut intr-o tara exotica gen Japonia!
Cunosc pe cineva care a locuit o perioada in Japonia si mi-a povestit ca este foarte frumos + poze => Wow...
Sa se opreasca toate razboaiele.Sa nu mai existe rasism, betivani, injuraturi, scandaluri.Asa m-as simti mult mai impacata cu lumea.Pacat ca nu se va intampla niciodata. :/
Sa-mi indeplinesc toate visele si dorintele prin munca grea si sa ma bucur de lucrurile mici si mari pe care le ofera viata. Tie ce ai vrea sa ti se intample?
Imi doresc sa fiu fericita...iar fericirea mea consta intr-un singur lucru, dar pe langa asta, asa ca o mica dorinta...cred ca mi-ar placea sa scriu o carte candva.
Poti sa o scrii acum. Eu am scris una
Dorinta? Am scris-o. E cea cu cartea
Daca te referi la cealalta chestie...
Sa fiu miliardar! Sa existe in lume numai pace! Sadevenim dstepti cu totii din nastere...
Nu cred ca banii aduc fericirea, dar imi place ideea de pace.