| DIVERGENT a întrebat:

Care credeti ca este cel mai frumos lucru care vi s-ar putea intampla?

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa merg pe drum intr-o zi cu ploaie si cer innorat apoi in spatele meu vine un camion care merge singur opreste langa mine si deschide usa sa ma urc in el sa plec la condus si asa imi castig un salariu.

| Bacemi a răspuns:

Ca toti oamenii sa fie autentici. Sa ne acceptam asa cum suntem si sa actionam in functie de asta, fara a incerca sa ii schimbam pe ceilalti pentru a fi asa cum vrem noi.
Fiecare sa isi exprime liber personalitatea, fara teama de oprobiu public.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu cred ca mi se poate intampla ceva numai mie care sa ma faca fericit.
ca sa fiu fericit ar trebui ca si persoanele dragi sa fie si de ce nu toata lumea. ar fi frumos sa ii vezi pe toti zambind, insa stresul e zilnic prezent in mintile noastre.

| DIVERGENT explică (pentru Th3AbSinTh3):

Hey! Incearca sa fii optimist/a. Viata este frumoasa, chiar daca se mai intampla si lucruri urate. (Mai ales daca ai credinta)

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru DIVERGENT):

E viata frumoasa, dar parca-i prea multa monotonie

| PedoBarbie a răspuns:

Pacea mondială şi să îmi dai tu fundă.

| Duucu a răspuns:

Să plec din țară cu familia și să ajung ce îmi doresc.

| Theo94 a răspuns:

Sa am un trilion de euro sau de dolari, sa fiu mult mai inteligent, astea doua dorinte sa se indeplineasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-l gasesc pe Fat-Frumos al meu! happy si sa fac o excursie sau chiar sa ma mut intr-o tara exotica gen Japonia!

| DIVERGENT explică (pentru anonim_4396):

Cunosc pe cineva care a locuit o perioada in Japonia si mi-a povestit ca este foarte frumos + poze => Wow...big grin

| horansgang a răspuns:

Să pot trăi naibii fără să fie certuri în casă!

| milkie a răspuns:

Sa se opreasca toate razboaiele.Sa nu mai existe rasism, betivani, injuraturi, scandaluri.Asa m-as simti mult mai impacata cu lumea.Pacat ca nu se va intampla niciodata. :/

| DIVERGENT explică (pentru milkie):

S-ar putea ca totul sa devina chiar mai rau, dar sa dea Domnul ca lucrurile sa evolueze in bine. happy

| milkie a răspuns (pentru DIVERGENT):

Amin U.U

| Sebastian2014 a răspuns:

Sa-mi indeplinesc toate visele si dorintele prin munca grea si sa ma bucur de lucrurile mici si mari pe care le ofera viata. Tie ce ai vrea sa ti se intample? happy

| DIVERGENT explică (pentru Sebastian2014):

Imi doresc sa fiu fericita...iar fericirea mea consta intr-un singur lucru, dar pe langa asta, asa ca o mica dorinta...cred ca mi-ar placea sa scriu o carte candva. happy

| Sebastian2014 a răspuns (pentru DIVERGENT):

Poti sa o scrii acum. Eu am scris una

| DIVERGENT explică (pentru Sebastian2014):

Dorinta? Am scris-o. happy E cea cu carteawinking
Daca te referi la cealalta chestie...happy

| PaolaCosminaSd a răspuns:

Sa fiu miliardar! Sa existe in lume numai pace! Sadevenim dstepti cu totii din nastere...

| DIVERGENT explică (pentru PaolaCosminaSd):

Nu cred ca banii aduc fericirea, dar imi place ideea de pace. happy

Întrebări similare