| Vizitiul a întrebat:

Care credeti ca este cel mai periculos hot? (O intrebare filosofica, vreau filosofie.)
Ti-e teama de oameni? De ce?
In viata cotidiana, te ghidezi dupa un anume soblon sau preferi sa-ti creezi propriul tau sablon? Preferi sa fi original? E posibil sa fi original?
Este mai usor sa observi un defect sau o calitate a unei persoane? De ce?
Viata e grea, daca ar fi si anosta ti-ar pierde optimismul?
Te consideri credincios gratie faptului ca vizitezi des biserica?
Daca prima carte aparuta nu ar fi fost Biblia si ar fi fost o carte de sexologie, oare, despre asta ar vorbi crestinii din ziua de azi?
Ma-ntreb : " sa fie omul prin in Biblie ca boul in jug?" Ce spuneti?
Astept si persoanele sub 18 ani sa raspunda la intrebari. Lasati-l naibii pe Justin pret de 5 minute.

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

1. Hotul ratiunii
2. Mi-e teama de oamenii care nu au teama de mine sau nu ma inteleg
3. E mai usor sa observi un defect decat o calitate. Totusi e mai usor sa observi culoarea ochilor cuiva decat un defect.
4. O viata fara idealuri e neviata.
5. Nu vizitez Biserica foarte des. Credinta mea este Adevarul.
6. Biblia a combatut sexul si nu invers. Ce spui tu s-a intamplat. Doar ca aceasta carte de sexologie s-a '' tiparit '' pe cale orala la inceputuri.
7. Omul este masura constiintei lui.

| Bubu a răspuns:

Nu mi-e frica de oameni, doar de Dumnezeuwinking. Daca vreodata mi-ar fi "frica" d oameni, pot sa spun ca mi-ar fi "frica" d oamenii fara caracter straight face
Normal ca in viata lucrurile rele ies in evidenta mai repede decat cele bune.Asa se intampla si cu anumite defecte ale oamenilor pe care le observam si incepem sa criticam fara sa cunoastem asa d bine persoana respectiva.

Niciodata nu trebuie sa ne pierdem optimismul, indiferent d situatie trebuie sa ne consideram invingatori, chiar daca suntem constienti d fapul ca sunt aproape invinsi
Daca mergem des la biserica nu inseamna ca suntem credinciosi. Poate in afara bisericii suntem cu totul alte persoane.Vedem multe pers care merg la slujbe dar mintea cred ca le este in alta parte.Majoritatea sunt prezenti fizic, dar cu sufletul nu.
Nu cred ca despre asta ar vorbi crestinii in ziua d azi, pentru ca nici despre Biblie nu se cam vorbeste in viata.Fiecare vorbeste despre cei place si face cat il duce capu, asta fiind un lucru rau.

Cred ca omul trebuie sa fie sluga lu D-zeu si atat.nimanui altcuiva.

| Zazu a răspuns:

Hotia psihologica, adica minciuna, de minciuna care te face sa crezi ca e adevar.De hotul asta imi e frica, nu stii niciodata ce are in cap, ce vrea sa faca, de obicei de ataca pe la spate pentru ca iti cunoaste punctele slabe.De hotul care este sprijinit, are adepti fideli, care se cred prieteni si il protejeaza, chiar daca stiu ca mint.Nu imi plac mincinosii, pentru ca stiu sa minta bine si trece timp pana iti dai seama ca ai cazut in plasa.In ziua de azi il gasesti peste tot, dar cel mai bine se ascunde in virtual, acolo unde face ce vrea si se crede cine vrea.

| Mihai03 a răspuns:

Cel mai periculos hot este hotul de vise happy fara vise nu ai nici o sansa in viata. Nu imi este teama de oameni imi este sila de ei. ma dezgusta indiferenta, nepasarea, ura, si non-legaturile dintre noi... Este mai usor sa observi o calitate a unei persoane pentru ca o persoana mereu iti va arata o calitate si foarte tarziu un defect. am sablonul meu am viata mea happy. Probabil ca da despre sexologie tongue. omul si-o face cu mana lui happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minciuna. Te fura fara sa-ti dai seama, fara de stire si se depisteaza cel mai greu.
Nu, nu mi-e teama de oameni. Chiar daca se presupune ca sunt cele mai rele fiinte, sunt singurele care gandesc rational. Prefer sa fiu omorata de-un om stiind ca am incercat sa indrept situatia sau ca am calcat gresit, decat sa ma manance un animal.
Incerc crearea unui sablon. Daca este sau nu original, nu depinde totul de mine. Originalitatea persista destul de putin si n-ai de unde sa stii pe cati metri patrati se intinde. Ce, daca intentionez sa fac un lucru si vad ca altcineva mi-a luat-o inainte, renunt? Nu, din contra. Incerc sa-l fac mai bine sau macar la fel ca cel precedent. Imi construiesc propriul sablon, dar asezarea elementelor difera.
O calitate se observa mai usor, dar este mai greu de acceptat. Apare invidia si gasirea unor motive stupide prin care se poate tranforma in defect.
Printre greutatile vietii se strecoara si termenul de "anosta". Prin asta se remarca un optimist: desconsider acest cuvant.
A fi crestin nu inseamna neaparat a crede in Biblie. In sufletul tau exista o speranta, credinta intr-o fiinta care a creat totul si este nemuritoare. Atata timp cat Biblia nu se compara cu un Testament, oricand se poate inlocui.
In niciun caz. Omul nu poate fi comparat cu o sluga, dar oricine are pretentia de a ajunge departe, deci, trebuie sa se supuna unor reguli. In cazul credintei, sa-si asculte inima.

Întrebări similare