Iubirea. E singurul sentiment care te poate convinge atât să mori cât și să trăiești.
Hmm
mai puternic decat... frica?
Si nu toate vin natural, din suflet?
Nu.Frica vine din prejudecăți,eșecuri și idei preconcepute,în timp ce bucuria chiar vine natural,firesc, din suflet.
Frica aduce energie negativă și alte asemenea lucruri, pe când bucuria aduce râsete, aduce entuziasm, aduce o stare de bine.
Bucuria învinge frica.
Frica de asemenea este un scut, ea fiind un sentiment necesar omului pentru propria sa supravietuire
Nu văd de ce ar fi atât de necesar. Dacă nu ar exista frica, oamenii ar fi mult mai fericiți.
Daca nu ar exista frica, mai multi oameni ar fi morti
Frica nu este un sentiment este o emotie, frica este cauzata de amigdala, http://www.scientia.ro/......ricii.html
Scris 02 September 2010 - 05:46 PM
Sentimentele umane primare, autentice (in opozitie cu cele parazite)
1. Bucurie
2. Tristeţe
3. M�nie (furia)
4. Frica*
5. Dragoste**
Charles Darwin considera ca emotiile fundamentale sunt urmatoarele: bucuria, surpriza, tristetea, frica, dezgustul, furia, iar Paul Ehman adauga la acestea si alte emotii precum veselia, dispretul, nemultumirea, jena, vinovatia, mandria, etc.
Diferenta dintre un sentiment si o emotie
Sentimentul
il simti in interior, iti umple sufletul
e calculat si durabil
ne spune,, cum sa traim"
Emotia
o transpui pe chip, o faci citita si o dai spre citire
e intensa, dar de scurta durata
ne spune ce ne place si ce nu
Nu sunt deja destui?
Cel mai puternic? din propia mea experienta consider ca iubirea a fost cel mai puternic si dureros sentiment trait vreodata,dar si ura e un sentiment puternic si autentic, dar cred ca e ceva relativ asta difera de la individ la individ, sa nu uitam ca ura a cauzat razboaie, violenta, tristete, crime etc dar si iubirea a cauzat multe lucruri pozitive
Ura. Ura nu poate fii falsificata, spre deosebire de celelalte sentimente. Ura e cel mai sincer sentiment pana in prezent
.
Pe cine urasti?
Pe nimeni. Pe cine am urat a crapat acum ani buni.
Da
Pare ca esti nebun si vorbesti singur))
De ai stii tu. Oricum, stii la ce m/am referit.
Iubirea. De ce? Pentru ca poate topi orice aisberg de pe inima unui om, dar te poate duce si din apogeul vietii tale in cea mai adanca prapastie. The best offer e un film foarte sugestiv.
Si frica e un sentiment puternic, asta ti-o spune un anxios cu diploma, dar iubirea il consider cel mai.
Frica mi se pare o optiune destul de buna, dar eu as zice mai degraba furia. Mi se pare un sentiment foarte autentic, nu se poate confunda cu altceva si este extrem de puternic. Atat de puternic incat ajungi sa faci lucruri pe care nu le-ai face in mod normal. Atat de puternic incat te face sa spui lucruri fara sa le mai treci prin filtrul propriu. Greu mai intalnesti un sentiment asa de puternic zic eu.
DyaElla întreabă:
anonim_4396 întreabă: