Ochi de dragon.
O broasca raioasa.
Lapte.
Miere.
Toate acestea se bat bine pana ce devin un lichid [ATENTIE! Trebuie sa fii vrajitoare cu drepturi depline ca sa se produca MINUNEA. ]
Apoi se adauga la restul ingredientelor si, VOILA! Cola pe care toti o stim si o iubim.
Cocaina . Serios, nu glumesc: ''Coca-Cola inca mai foloseste frunzele de coca ( cocaina) pentru a da aroma caracteristica sucului, lucru pentru care are o intelegere cu Agentia Anti-drog americana ce le permite acestora sa importe cantitati uriase de fruze de coca din Bolivia si Peru." . Deci, pana acum ne-am drogat cu suc
H2SO4:X Ahh chimia asta:X deja mi-e dor de scoala Da domnul sa se termine odata vacanta, sa ma mut la liceul de arte:X
Testicule de broasca. Muci de cal. Urechi de porc. unghiile de la gaina. ochi de bufnita
Imi place la nebunie raspunsu taw
De ce dai răspunsuri serioase și banale? Aici e T/A, în caz că nu știai.
ce naiba aveti toti cu cola? desi nu e sanatoasa pun pariu ca toti de aici ce ati raspuns ati baut barem odata un pahar...deci ati baut exact ce ati spus
Dacă PedobearLăvsLitălGărlz a spus pişat, înseamnă că măcar o dată a băut un pahar cu pişat?
Dacă ȚepeşuD a spus spermă de bivol, pişat de broască şi câcat de găină, înseamnă că măcar odată a băut un pahar cu spermă de bivol, pişat de broască şi câcat de găină?
De ce mă întrebi pe mine?