| Vecgd7 a întrebat:

Care credeți ca este motivul existentei noastre?
Câteodată ma uit în oglinda și tot ce vad este o dezamăgire. Simt ca nu fac nimic productiv în viața și cred ca sunt doar o risipa de bani datorita nevoilor mele (mâncare, apa curata etc...).
Nu mai suport sa fiu stresat asupra unui lucru minor iar după ce acesta trece sa fiu stresat asupra altuia. Vreau ca toată durerea sa înceteze deoarece nu primesc nici o atributa pozitiva din tot acest chin și de ce sa sufăr degeaba?
Credeți că îi pasa cuiva de mine? Ca sunt important?

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Într-adevăr,am ajuns niște zile de rahat în care nu stim altceva decât sa muncim ca să putem sa ne plătim traiul.Dar lucurile astea se pot schimba.

În primul rand noi avem scopul de a menține viata pe pământ, de a întreține natura și a "stapani" și îngriji animalele.Iar dacă ne-am opri un pic din a alergat doar după bani poate am vedea și frumosul din tot ce ne înconjoară.
Nu stiu dacă ai observat, dar toate scumpirile și cheltuielile, tot chinul și munca în plus pe care suntem nevoiți sa o facem e tot din vina noastră pentru ca mereu dormim mai mult și niciodată nu ne ajungem.

| Hammurabi a răspuns:

Nu mă interesează dacă există sau nu un motiv al existenței mele.
Nu mă interesează dacă fac sau nu ceva productiv în viață.
Nu mă interesează dacă îi pasă sau nu cuiva de mine, în afară de familia mea.
Nu mă interesează dacă am sau nu vreun scop pe planeta asta.
Nu mă interesează dacă sunt important sau nu.
În concluzie.
Mă simt excelent și viața mea chiar e frumoasă. laughing

| CostinAlamariu a răspuns:

Motivul existenței noastre este să devenim prin har ceea ce Dumnezeu este prin natură și să patricipăm veșnic la viața Preasfintei Treimi.

| AdioTPU a răspuns:

Consider că mântuirea și obținerea vieții veșnice este scopul nostru real pe acest pământ.
Lui Dumnezeu îi pasă de tine, în ochii lui Dumnezeu ai preț.

| FilipSorin a răspuns:

Ca sunt copilul Lui Dumnezeu, dragul meu, nu trebuie sa te îngrijoreze astea caci spune in Biblie: "Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus." si mai scrie
" nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare."
Fa ceea ce spun aceste cuvinte din biblie iar Dumnezeu te va ajuta caci El este credincios, milostiv, plin in îndurare si in mila.

Întrebări similare