Motivul este că se simt mai bine când au o viață privata. Cei care își ascund starea sunt acei oameni care ascund ceva sau nu le pasa de nimeni.
Ce raspunsuri tampite. Oamenii isi tin conturile private fiindca nu vor sa le fure altii pozele si sa ajunga pe nu stiu ce site-uri ciudate si nu vor sa primeasca mesaje de la toti dubiosii si libidinosii din mediul online.
Oamenii isi tin conturile private fiindca nu vor sa le fure altii pozele si sa ajunga pe nu stiu ce site-uri ciudate
I-auzi pai atunci sa nu si puna deloc poze care nu vor sa ajunga pe net.
vor sa primeasca mesaje de la toti dubiosii si libidinosii din mediul online.
Sarãcutele sunt hartuite in mediul online. De toti dubiosii. Alte persoane cum de nu patesc asta?
Acela a fost și motivul meu. Rezultatul a fost că nu mă mai deranjează orice obsedat. Nici nu accept cereri de la persoane pe care nu le cunosc. Am dat de 3 cazuri care m-au lămurit, am și eu ochi de văzut și urechi de auzit. Mi-am schimbat și eu comportamentul.
Ce te face sa crezi ca ar fi obsedat dupa tine daca iti trimite mesaje si nu il cunosti?
"Am dat de 3 cazuri care m-au lămurit"
Ce au facut?
Pentru că mai discuți. Când ajungi să vorbească despre dorințele carnale și să bagă minciuni. Să mă creadă proastă(oamenii se prind, nu sunt proști), despre foste și câte au fost, cât de experimentate au fost ele că l-au învățat și eu îmi pierd timpul că ei sunt în "relație"(păi ei vor să înșele). Păi eu nu-s femeia din melodiile pe care le ascultă. Schimbi piesa, dar îmi ajunge un vers să recunosc piesa. Iar limbi străine le știu să le recunosc, nu oare asta este cel mai usor dintre reading, writing, speaking și listening? Mă duce capul că fuego nu are legătură cu bradul, știu ce înseamnă, de asemenea înțeleg la ce se referă versurile. Contează ce asculți fiindcă este ceea ce îți place și te influențează.
Alții fac urât de nu știi dacă sunt nebuni sau se joacă cu tine. Să mai primești constant apeluri de la necunoscuți, block.
Ca să clarific: nu ați discutat nicăieri, doar că așa i s-a năzărit să trimită mesaj.
Ți-am detaliat.
Eu am instagramul pe privat deoarece nu vreau sa fiu urmărit de străini.