| MissSmile a întrebat:

Care credeti ca este remediul impotriva suferintei?
Astept cat mai multe pareri! happy

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Dragostea de viata. Oamenii indragostiti de viata nu sufera pentru ca inteleg ca suferinta fata de bucurie e trecatoare. Din bucurie, raman cele mai pretioase perle:amintirile iar din suferinta in timp nu ramane nimic.De sa suferi cand esti tanar? Ranile sunt superficiale, oameni au darul sa le adanceasca rascolindu-le constant.Lasa-ti timpul sa vindece si iubiti viata. E singura care merita astawinking

4 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Multi prieteni, distractie, cufundarea intr-o carte, documentari, pictand, dansand stiu si eu ce hobby-uri ai? iesind cu bicicleta, cu rolele, chiar facand jogging sunt atatea de facut incat sa uiti de suferinta

| Gabrielle16 a răspuns:

Credinta.Sa crezi ca esti fericit si implinit si asa va fi. Daca suntem tristi, suntem asa pentru ca ne place sa fim tristi.

| Sorinella20 a răspuns:

Timpul... el le rezolva pe toate!

| Abbey a răspuns:

MoaRrteadevilsmug
Glm!rolling on the floor)
Nu cred ca exista ink asa ceva "un remediu impotriva suferintzei" thinking TiMPpul este cel mai bun remediu:X.BucuRiA.Veselia.Voia buna. orice ce nu inclunde suferinta poate chiar contrariulhappy. Oamenii plini de viata si care sunt fericitzi nu sufera.Suapararile astea din orice nu duc la nimic bun:-J. Ele sunt trecatoarelaughing. Te superi pe cineva sau suferi din cauza unei persoane astea sunt suparari superficiale {trecatoare}cine ii suparat sa nu ia asa ca gata nu stiu ce.Fitzi fericitzi oamenilor! ca acum traitzi viatabig grin.Si ink odata remediul ii doar timpul care trecebatting eyelashes