| MyNameisEduard a întrebat:

Care credeți ca este sensul vieții? Cum trebuie viața trăită? Într-un mod religios sau după buna plăcere?
Vreau raspunsuri serioase!
Dau fundă!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu decizi care este sensul vieții tale, pentru că fiecare e obligat să caute unul ( un sens al propriei vieți ), sensul vieții e că sarea din mâncare, toată trebuie sărată.
Sunt de părere că sensul vieții îl cauți și îl găsești, nu e unul valabil pentru toți, nu e pentru toți același, și fiecare trebuie să ne stabilim acest sens.
Viața trebuie trăită neapărat Frumos, indiferent dacă crezi sau nu în ceva ce ține de aria spiritualului, cu cât mai puține greșeli mari / păcate mari... oricum vrei să le zici, pentru a nu avea regrete mai târziu! În același timp viața nu trebuie trăită fără gust, dacă înțelegi happy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cum iti convine tie asa trebuie traita viata. Nu avem un rost specific in viata, traim de pomana incercand sa fim fericiti cum putem. Nu avem un rol asa important - chestia cu specia umana sa o raspandim e destul de bizara. Daca lumea isi baga organul in gura altora si nu se ajuta la greu crezi ca avem rost pe planeta asta? Lumea trebuia sa se afle in armonie totala sa fim toti buni dar e competenta si dusmanie peste tot.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca gasesti sens intr-o religie, te ghidezi dupa ea.
Daca nu, dupa buna placere.
Eu sunt in a doua categorie.

| LoveSleep a răspuns:

Dupa cum zice Nietzsche, viata trebuie traita in asa fel incat daca ai avea ocazia sa o retraiesti iar si iar, la infinit, sa o faci cu cea mai mare placere.

| Goete a răspuns:

Eu cred ca dupa buna placere atata timp cat nu faci rau nimanui cu asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Religia e făcută cu scopul de a manipula prostimea, și in realitate majoritatea sunt ipocriți, adică sunt creștini doar cu numele și atât! E bine sa fi hedonist, dar și mai bine e sa fi echilibrat ca om, sa nu fi idealist ci realist fără a fi cu capul in nori și prea visător. Decât sa fi supărat mai bine îți trăiești viața după bunul plac, sa faci orice ce te face fericit dar sa ai o conduita in societate ok, decenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mântuirea.
Într-un mod religios.

| Annabelle2002 a răspuns:

Dupa buna placerehappy.