anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeti ca este varsta ideala pentru conceperea unui copil? [nu ca as avea vreun gandlaughing] Dar pentru a te casatorii?

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Mai, eu cred ca pe la 22-23 ani corpul tau e pregatit sa suporte cu brio o sarcina, dar asta nu inseamna ca daca ramai insarcinata la 20, e vreo problema!
cat despre casatorie...cand te simti tu pregatita, dragostea nu are varsta!
eu m-am casatorit la 19ani, si la 22ani am tinut "rodul" dragostei in brate, sunt o mamica tanara, am sa fiu o soacra tanara s. a. m. d!
ideea este sa te simti tu pregatita si capabila de a creste un copil!

22 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Pentru casatorie:oricand.
Pentru conceperea unui copil, femeia trebuie sa aiba pana in 35 de ani, daca nu vrea sa riste a avea un copil cu probleme

| Bacemi a răspuns:

Pentru casatorie cred ca 24. Pentru a face un copil 28.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fata 23 -25 ani, baiatul 25-30 ani, pentru a avea un copil fata e bine sa aiba pana in 30 de ani.

| Ramonaaaa a răspuns:

Sa te casatoresti la 26.Copii:la 27.
P. S:Stiu ca nu trebuie sa existe o varsta anume dar asa am eu idei fixe in mintetongue

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Căsătorie cred ca pe la 24-28 şi copilul tot în intervalul ăsta laughing
Deci să nu te bată gândul de pe acum laughing

| JeSa a răspuns:

De la 21 de ani la circa 25.

| Cryssy a răspuns:

Iti spun din punctul meu de vedere. Casatorie: 21-22. Copil: 23. (Eu asa as facehappy )

| Bishop a răspuns:

E nu. Si ce vrei, baietel sau fetitabatting eyelashes?
Eu zic intre 25 si 30 de ani si casatoria si copilul.
Ia zi, cine e alesu' smug?

| Butsilee a răspuns:

Am vazut cazuri si de la 16straight face
Normal e de la 23-24 in sus sau chiar 20 acum depinde de la persoana la persoanarolling on the floor

| Victoria a răspuns:

Pentru casatorie: fetele de la 20 de ani in sus, baietii in jur de 25.
Pentru copil: incepand de la 25 ani.

| Irina a răspuns:

In cazul unei fete, sa se casatoreasca pe la 23-25 iar un copil nu mai tarziu de 30, cel putin asa mi-as dori eu.

| betty17 a răspuns:

Sa zicem ca m-as casatori pe la 26 de ani si as face un copil peste vreo 2, 3 ani

succes

| LaMisto a răspuns:

Daca iubitul/sotul te sprijina si isi asuma anumite responsabilitati il poti faci oricand dupa 18 ani (depinde si de situatia financiara )

| Seline a răspuns:

28.
Trebuie sa ne traim viata mai intailaughing

| myrazvy a răspuns:

Pentru casatorie 24-26 ani, pentru copil 28-30 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

27-32 de ani...in aceasta perioada, cica se nasc cei mai destepti copiii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baieti 25-26 de ani. fete 22-23 de ani.copii imediat, 2 unul dupa altul.scapi odata.si cresc impreuna. dupa vreo 10 ani, inca unul.este ideal.asa am eu. 19-17 si 8 ani.si e perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca 23 fete si 25 baieti si "kinderii" tot atuncilove struck.

@Tepestongueoate vreau si eu sa ma casatoresc cu ala de 19 anilove struck, se poate?:X laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la 20 de ani in sus happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca exista o varsta ideala.Cand te simti pregatita vei sti ca este momentul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 14 ani ai tai nu se poate, daca mai astepti 11 ani te poti casatori, iar pe la 30 poti face un bebewinking

| anna_5616 a răspuns:

Pay... varsta pentru a te casatorii cred ca este 25 - 30, iar pentru a avea un copil 30 - 35! Asta e parerea meahappy