Am inteles ca e un nou trend. Barbati mai masivi asa, care-si lasa barba si parul mai mare intr-un stil relativ hipster, si multe tatuaje. Cica se numesc lumbersexuali. De la lumber care inseamna un lemn deja prelucrat in stinghii groase. Adica nu e tocmai un produs finit dar nu e nici brut.
https://dounplxsvevsn.cloudfront.net/......i-Hall.png
Ceva in genul ala. Deci e o diferenta intre doar tatuaje si motivul strict al purtarii de tatuaje si intregul pachet.
Si eu mi-as face tatuaje daca le-as putea schimba la o perioada dupa bunul plac si nu s-ar face cu acul. Tatuajele pot fi facute si pentru a ascunde cicatrici sau alte defecte asemanatoare insa de obicei rolul lor in modernitate e decorativ adaptat preferintelor culturale sau de stil ale fiecaruia.
La maori spre exemplu semnificau insasi apartenenta lor la grup si se faceau intr-un anumit fel, acele paternuri din ce inteleg nefiind desenate chiar la intamplare.
Unii o fac pentru ca să fie în trend, alții o fac din teribilism, alții au o fire artistică și încearcă să exprime evenimente importante pentru ei, iar altora pur și simplu le place cum arată și n-au nevoie de un motiv mai "bun".
anonim_4396 întreabă: