Frica. Fricile pe care le avem. Și mai ales traumele, acele scene, dureri care sapă în noi și care se derulează la nesfârșit fără să le putem da glas.
Eu as zice ca frica e prea normala. Nu stiu cat de nediscutata e frica. Un om e cu atat mai sanatos cu cat ii e frica de ce trebuie.
Daca am discuta cu usurinta despre subiecte tabu inseamna ca nu ar mai fi tabu, chestiile astea nu se discuta.
Pu$$y
Destroyer. Pu$$y Destroyer. oricum, presupun ca sunt ceea ce mananc, nu stiu.
Potentule!
Subiect tabu: cum vine barza la femei!
Ala e subiect tabu doar daca ai 10 ani.
Imi trec chestii mult mai dirty prin cap - alea sunt subiecte cu adevarat tabu.
Speedy, îți dai seama că nici eu nu sunt vreo sfânta, dar nu mi-a venit altceva pe moment, măi Pu$$y destroyer (haha! You wish!)
"Pu$$y destroyer - you wish!" - ce vrei sa zici cu asta, Goldie? Tststs, reao.
Nimic! fii băiat cuminte și crede-ma!
Cum vine nici dracu nu stie; dar cand pleaca se face mica si intra inapoi in boxeri.
Shhh! Că derutezi minorii!
Pe TPU =aspectul fizic e in topul intrebarilor populare vad si daca ma plouat in cap am ramas gravida si voi naste fiul apelor nu
Pe dracu. De la copii de 10 ani pana la mosi de toate varstele vorbesc de chestia asta. Mai incearca.
Doar acei mosi stiu cu adevarat ce e ea de fapt, ei au trecut prin viata ca sa stie cum e iubirea cu adevarat.
Da, bla bla. FOloseste capul ala mai bine si raspunde la intrebare.
Eu sunt de parere ca placerea e cel mai tabu lucru posibil, ca sa fiu pe subiect,, de ce spun asta? Placerea de rang inalt ori e interzisa.
Nu mi se pare. Mai vezi maine intrebarea asta. Daca nimereste un hahaler sau hahalera subiectul la care ma gandesc eu, primeste funda .
O dai pe subiectivism pana si la o intrebare cand se face apel la propria parere?
Stiu ca asa pare. Dar mi se pare cel mai tabu subiect. stai ca ma iau de tine in privat. Asteapta.
Ia scuipa tot, sunt curios ce vrei sa zici
Hmm, am multe subiecte taboo în cap pe care prefer să nu le discut cu mulți sau mă vor raporta pe la poliție sau psihiatrie.
Da/mi felicitare. Nu judec! Chiar sunt curios acum
Îmi place să fac lumea curioasă Însă sunt introvertit. Doar cu o persoană am discutat despre asta. Deci nu.
Un subiect taboo bun a zis Drimero, iubirea.
Subiectul "iubirea" e tabu cum e zona 51 "secreta". Ca toata lumea stie de ea. Asa si subiectul ala "tabu". "Doar cu o persoană am discutat despre asta" bine domne, bine. Je e gentleman care iti respecta parerea. "firal naibi tu si introvertirea ta. "
Ce să faci dacă ai pus o întrebare taboo...
CarE? O.o
Modestule. De aia sunt moarte toate dupa tine, casanova
Nu, dar cred ca o sa ma uit.
Ti-o zic si ti-o mai repet,, drimmero e doar unul!
Si ca sunt tunar, cred ca ai cea mai mare satisfactie cand te contrezi cu mine, n-ai avut ocazia sa ai un rival pe cinste vreodata si asta iti starneste si mai tare motivatia.
Site-ul asta e dominat de diavoli din cate am observat, am dat de vreo 4 cu tot cu tine, niciun tunar
Cateva pe care eu nu le vad bine exploatate sunt:
- (bi)sexualitatea omului (multi inca nu tolereaza astfel de idei - ar trebui mai multa educatie sexuala);
- farmecele (multi spun doar ca-s povesti de babe, dar realitatea e ca si lumea se fereste sa zica mai multe);
- bitcoin (chiar asa, e mult scepticism);
- violenta domestica (in familie; chiar e lucru serios)
- MGTOW vs Feminism