Daca e sa fiu realista, cea mai mediatizata vedeta internationala in 2010 a fost Lady Gaga. Dar si Rihanna a fost pe-aproape. Iar din Romania... - votul meu merge catre Paula Seling. N-a fost chiar cea mai mediatizata (Bianca Dragusanu si alte pseudovedete fac un rating mai mare, iar in Romania, se stie, rating-ul conteaza cel mai mult), dar a fost de departe cea mai buna. A stralucit in 2010 ca niciodata si ne-a adus locul III de la Eurovision. Respect!
In loc sa ziceti niste raspunsuri de-a dreptul "ingredibile" mai bine v-ati gandi putin. Vedetele cu mare tribut rar am gasit in raspunsurile voastre. Eu as zice de Katy Perry. A facut atat de multe in 2010: a lansat un nou album, a fost gazda la TCA, a plecat in turneu, a luat foarte multe premii si s-a casatorit. Ei bine, as mai zice si de Rihanna care a facut legenda in topuri anul trecut cu albumul Loud. Nu va inteleg de ce atatea raspunsuri cu Lady GaGa. Pana la urma toate lumea se poate imbraca in rochia de carnie sau intr-un ou, sa incepea sa canta Alejandro Fernando si sa faca multe altele. Vorba ei "Inainte, viata mea a fost drumul catre auto-distrugere". Ce dramatic!
Bună/Eu consider că Andra merită tot respectul/Ea este singura care nu a obţinut ceea ce are pentru decolteuri adânci şi etc.../Iar acum cântă şi cu bebe alături de ea/Tot respectul pentru ea/Mai ales că este şi susţinută de persoanele din jurul său/Acest lucru contează enorm/Să simţi că te poţi baza pe cineva.
Cu siguranta Lady Gaga.Melodia ei, Bad romance s`a auzit de nenumarate ori pe zi la radio, tv. Ce sa mai spundespre Alejandro? A fost hitul verii 2010.Cu siguranta ea a fost si vedeta anului. A aparut in mai toate revistele iar pe internet a fost plin de postari despre ea.
Sincer, nu este una mai speciala ca alta.Toate sunt egale. Dar as vota pentru Puya.
Conect-r,tatu si Hi-Q sunt superbi merita orice canta superb m-a impresionat
Adela Popescu-in Romania
Selena Gomez-in America
dar totusi votez pentru. Adela
Nu e preferata mea, dar sa recunoastem, lady gaga
anul asta a fost chiar the best...chiar daca nu toti vrem asta(eu nu vreau)
nu e pre placul meu, dar a fost cu adevarat o "vedeta" anul asta
Din Romania - Andra
Din Strainatate - Selena Gomez
Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010