Chester Bennington
Rob Bourdon
Brad Delson
Dave Farrell
Joe Hahn
Mike Shinoda
in concluzie: toti membrii linkin parca
Paiii
eu as zice ca bruno mars a avut mult succes, mai ales la sfarsitul anului 2010
si jb. a fost cunoscut ft mult in intreaga lume in 2010
ca fete lady gaga, miley cyrus [as hannah montana] si rihanna
insa de la noi inna
Cred ca Justin bieber ca baiat. pentru adolescenti ( din afara tari )
Ca si fata ( adolescenti ) afara tari : Selena Gomez
Cantareata : Lady gaga cu alejandro si bad romance ( cu siguranta ea )
Din Romania : Bendeac
Din Romania fata : Andra si Inna
După părerea mea Andreea Bălan!:X
Dar totuşi toate vedetele sunt oameni ca şi noi şi fiecare are ceva special!:*
Pai cred ca justin bieber... sau copilul ala care a intrat in cartea recordurilor ca cel mai tanar chitarist profesionist, care a cantat cu ozzy osbourne. dar nu mai stiu daca a fost in 2009 sau 2010.
Justin Bieber normal! il ador! adica la 16 ani sa castigi 4 premii la AMA si sa fii cunoscut in toata lumea! deci Bieberr!
May astia.De ce dati stupid? Ce rezolvati cu aia? Stela a pus o intrebare ca noi sa de spunem parerea.Asta e parerea fiecaruia, daca unii asculta sau prefera un cantaretz pe care tu nu il asculti nu inseamna ca gata,"sariti cu stupidu ca mie nu imi place vedeta aia". Dati stupid fara motiv.Pe TPU ne spunem parerea si ajutam oameni, daca nu esti de acord cu cineva scrie ceva mai bun.Nu inteleg de ce dr** dati stupid daca ne spuneam si noi parerea la intrebarea asta.Fiecare are o vedeta favorita, nu e obligatoriu sa o avem la fel.Mai lasati stupidu si faceti si voi ceva folositor pentru TPU pentru ca nu rezolvati nimic cu asta.
Raspuns:Eminem.
Hai sariti cu stupidu pentru simplul fapt ca imi spun parerea la intrebarea aceasta.
Multumesc.
O zi buna
pa, pa
Din Romania - Andra
Din Strainatate - Selena Gomez
Buna Stela!
Eu cred ca Lady GaGa pentru ca melodiile ei au facut furorii.
Sii Inna pentru ca este o vedeta fara mofturii si piesele ei au fost extraordinare
Strain-Ladyy Gaga
Roman-Inna
Sper ca te-am ajutat.Pa,Pa.sii numaii Bine!
Lady Gaga o foarte buna cantareata dar este excentrica.Pentru unele persoane atrate atentia prea mult.Eu ma concentez doar pe vocea ei si imi place.De la noi din tara mi-a placut Andra pentru ca esre realista si canta foarte bine.
Parerea ta care este Stela?
In loc sa ziceti niste raspunsuri de-a dreptul "ingredibile" mai bine v-ati gandi putin. Vedetele cu mare tribut rar am gasit in raspunsurile voastre. Eu as zice de Katy Perry. A facut atat de multe in 2010: a lansat un nou album, a fost gazda la TCA, a plecat in turneu, a luat foarte multe premii si s-a casatorit. Ei bine, as mai zice si de Rihanna care a facut legenda in topuri anul trecut cu albumul Loud. Nu va inteleg de ce atatea raspunsuri cu Lady GaGa. Pana la urma toate lumea se poate imbraca in rochia de carnie sau intr-un ou, sa incepea sa canta Alejandro Fernando si sa faca multe altele. Vorba ei "Inainte, viata mea a fost drumul catre auto-distrugere". Ce dramatic!