| alexandrapoiana a întrebat:

Care crezi ca va fi ultimul lucru pe care il vei face inainte sa mori?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Eu imi imaginez ca o sa mor batranica(cam *** 70 d ani), deci voi avea nepoti, copii, sot.in primul rand i-as chema p ei langa mine si mi-as lua ramas bun d la ei si le-as zice sa aiba grija d ei. ultimul lucru p care l-as face ar fi sa imi strang batranelul in brate si sa ii zic cat d mult l-am iubit mereu si sa il sarut pentru ultima oara.

6 răspunsuri:
| madagascar a răspuns:

Am sa le spun tuturor care este parerea mea despre ei, nu mai am nimic de pierdut, multi vor zice ca "o sa fac dragoste" in asemenea momente crede-ma ca numai de asta nu iti arde, am trecut pe langa moarte si stiu ce zic, nu te gandesti la asta, si inca un lucru pe care l-as face cred ca mi-as cere iertare tuturor celor carora le-am gresit, si atunci i-as ierta pe cei care mi-au gresit, si nu sunt putini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As ierta pe toti si as ruga pe Dumnezeu sa imi mai dea macar o zi!

Abh
| Abh a răspuns:

Ma imaginez cu familia in jurul meu, i-as saruta pe toti si le-as reaminti cat de mult ii iubesc. I-as ruga sa aiba grija unul de altul pana cand moartea ii va desparti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca o sa mai respir o data! Ce lux pe mine, adica o sa inspir si o sa si expir! O sa fac, in sfarsit, doua lucruri deodata... aproape!

| sherlynn a răspuns:

Sincer mi-as luaa adio de la familie si prieteni si as pleca in Serbiaalaughing...camm asta gandescrolling on the floor

| ronin33dan a răspuns:

Cu siguarnta multa mizerie in pat... dar nu din vina mea!