| 8i9i a întrebat:

Care dintre aceste materii va place mai mult:Istoria sau Geografia?
In caz ca va intrebati, mie unul imi place mai mult Istoria!

10 răspunsuri:
| Angel_5977 a răspuns:

Istoria

| Diana_6039 a răspuns:

Geografia!

| Vizitiul a răspuns:

Cand eram in liceu imi placea mai mult Geografia.

| Kanpeki a răspuns:

Nici nu vreau sa aud de istorie. Cum poate sa iti placa chestia asta? De fapt nici una nu imi place dar istoria o urasc. Profesorul meu de istorie ne da test aproape in fiecare ora. Nu-i bai ca iau la fiecare test 10 dar ma enerveaza ca trebuie sa retin toti anii aceia, bla bla bla, domnitorii, luptele, chestii plictisitoare. Dupa parerea mea nici nu ar trebui sa se mai predea istoria. E de domeniul trecutului laughing Ar trebuiu sa se predea stiinta care se ocupa cu viitorul si in care sa invatam despre masinarii, roboti si cladirile viitorului. Pe scurt ...istoria-i naspa.

| Elena1234456 a răspuns:

Istoria si mie tongue mi se pare ca are o logica.

| 3thera a răspuns:

Geografia mi se pare PUTIN mai folositoare decat istoria, sa stii unde te aflii pe lumea asta.
Nu imi placea istoria din cauza profei pe care o aveam in generala.
Acum e ok, si istoria e si ea interesanta.
Deci amandoua sunt ok si mai ales pentru cultura generala big grin.

| Sergiuuuu a răspuns:

Geografia imi place de cand sunt mic.

| BitchImfabulous a răspuns:

Clar geografia, cand eram in clasele I-IV eram cea mai buna la geografie din clasa.Si acum imi place.mai bine retin munti uitandu-ma pe o harta decat sa memorez niste ani stupizi in care mai mult ma incurc.
Sincer mie mi se pare mai folositoare geografia decat istoria.Stiti cum se spune ce a fost a fostlaughing. Nu conteaza trecutul ci prezentullaughing. Si in plus eu dau teza la geografie anul asta si ma bucur, pe geografie nu trebuie sa stau si sa tocesc ca pe istorie.

| teutzyka a răspuns:

In generala pana in clasa a 8 a mi-a placut geografia din clasa a 8 a pana acum istoria:X

| Maariiaa a răspuns:

Bună.

Mie îmi place de când sunt mică geografie.
Mereu învăț cu plăcere și la oră, îmi place foarte mult. Sunt convisă că se datorează excelentului meu profesor de geografie, care este de nota 10.
Nu am nimic cu istoria, însă este prea mult de învățat și mi se pare puțin cam plictisitoare și nefolositoare.
Nu îți folosește la nimic să știi istoria. Cu geografia îți cunoști, țara lumea și poți merge în vacanțe și în multe locuri.
Părerea mea este că istoria ar trebui învățată și studiată doar dacă îți dai acordul.

Numai bine!