| mino_8755 a întrebat:

Care dintre cei 2 este mai tare? Barbatul sau Femeia si de ce? tongue

Răspuns Câştigător
| www a răspuns:

Nu cred ca e barbatul mai tare ca femeia si nici femeia mai tare ca barbatul. Barbatul si femeia se completeaza. Fara femei nu ar fi barbati, dar nici fara barbati nu ar fi femei deci...

11 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sincer nu stiu happy
Cred ca amandoi big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De ce trebuie neaparat ca unul din ei sa fie mai tare, viata nu e un ring de box, exista comunicare...

| SweetCandy a răspuns:

Psihic-femeia
fizic-barbatul
happy

kratos
| kratos a răspuns:

Femeia ca asa a vrut natura happy :p

| Marii a răspuns:

Femeia. Ea are mereu ultimul cuvant de spus.
Era si un banc :
"O femeie este oprita din trafic de un politist:

Politistul: Buna ziua.
Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat?
P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.
P: Nu aveti?!
F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate.
P: Aha… Imi aratati va rog actele masinii?
F: Nu pot.
P: De ce?
F: Am furat aceasta masina.
P: Ce-ati facut?!
F: Am furat masina si am ucis proprietarul.
P: Poftim?!
F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj… vreti sa il
vedeti?
In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
F: S-a intamplat ceva, domnule?
P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furataceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
F: Am ucis proprietarul?
P2: Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol…
P2: Masina este a dvs., doamna?
F: Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex.
P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.

Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului. Aceste il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
P2: Multumesc, doamna… Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul!
F: Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza!"
Femeile sunt foarte sirete si stiu sa se descurce singure in orice situatie, de aceea sunt mai tari big grin.

| I'm just me a răspuns:

Pai nu stiu thinking

| RappK a răspuns:

Acu` pe bune...eu am vazut mai multi barbati la tv care sau sinucis decat femei! concluzia o tragi singurbig grin

| chupachups1234 a răspuns:

Mie mi se pare o prostie... eu zic ca fiecare are rolul sau...

| liz23 a răspuns:

Barbatul ..pentru ca nu se exteriorizeaza atat de usor si nu pune la suflet orice fleac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatul.si daca eram toti burlaci poate ne-ar fi lasat dracului in pace sa construim masina timpului si alte minunatii care tin de domeniul tehnic.
Si daca stai sa citesti toate enunturile sau postari, ai sa observi ca postarile femeilor sunt din auzite si ce au citit ele, in schimb la barbati sunt constructive si bine puse la punct asa fel incat ele nu inteleg nimic. O echipa de cercetatori din Canada au ajuns la concluzia ca barbatii in urmatorii 100 de ani isi vor schimba modul de exprimare asa fel incat femeile nu vor mai intelege nimic. Urmatoarele carti scrise de barbati se vor transforma in adevarate ghicitori pentru femei, mai ales ca tot barbatii inventeaza 100% din totalul cuvintelor care apar in dictionare.
Sunt si doua trei femei geniale care apar si dispar, dar asta se intampla o data la un big-bangbatting eyelashes

va pup. yak

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo, Angelina!