Nu prea m-a impresionat din punct de vedere moral deoarece:
-se repeta intrebarile
-faza cu robotul imi displace
-nu este un loc potrivit unde sa-ti dezvolti cultura generala...mai bine ia-ti o enciclopedie(Deci nu, nu-l recomand ca fiind un site IDEAL pentru imbogatirea cunostintelor)DA, AM CONT
papa!
Am cont, dar nu l-am mai folosit de aproape un an. E destul de buna tema site-ului, dar nu-mi place ca intrebarile se repeta si nici ca intra robotul daca iese cineva.
Mie-mi place, de acolo am aflat lucruri pe care nu le-as fi aflat de niciunde altundeva. Buna, o parere buna.
Mie imi place. Am cont, dar mai jucam cu colegii la scoala, in orele de TIC. Ne strangem 10-15 persoane in jurul unui calculator si jucam. E amuzant in rest, mi se pare util, desi unele intrebari sunt chiar grele.
Da, şi eu am cont, mi se pare un joculeţ foarte interesant online multiplayer, care îţi pune la încercare cultura generală, chiar e foarte folositor, nu doar îţi aplică întrebări, dar îţi deschide şi curiozitatea pentru anumite dintre ele, ceea ce naşte dorinţa de a te interesa. Nu prea mă dau în vânt după el, intru măcar o dată pe săptămână, asta doar dacă îmi amintesc de el, pe lista mea de site-uri prioritare number one is TPU
E tare, insa este pacat ca se poate hackui foarte usor cu programul cheat engine 5. 5 cea ce n-o sa spun niciodata