Buna Adrian!
Eu sunt din Cluj Napoca.
Biserica Evanghelica
Biserica Franciscana
Bastionul Croitorilor
Casa Matei Corvin
Cetăţuia
Gradina Botanica din Cluj-Napoca
Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei
Palatul Arhiepiscopiei Ortodoxe
Palatul Banffy
Statuia Fecioarei Maria
Statuia lui Matei Corvin
Statuia lui Mihai Viteazu
Statuia Lupoaicei
Statuia Sfântului Gheorghe
Teatrul Naţional
Biserica cu Cocoş
Palatul Szeky
Bafta!
:*
Eu am fost saptamana asta, intr-un mic tur, am aterizat si prin cluj o zi. Nu sunt deloc impresionata. Pe langa "atractiile turistice" recomandate de cioko-la o parte am ajuns si eu-, da-mi voie sa iti recomand fast-food-ul chinezesc din piata unirii (parca, unde sunt fantana si statuia lupoaicei). Mancare buna, insa nu iti lua sosul de chilli, nici daca scrie dulce pe el!
Cioko, am pus o intrebare in care ceream, ca si adrian, detalii despre orasele prin care ajungeam. Nu aveam cum sa stiu ca esti din cluj. Hashe mi-a facut o oferta de intalnire in sibiu, dar din pacate nu am mai ajuns acolo. In focsani m-am intalnit cu o prietena de pe TPU, in rest, nu am avut doritori
Sa iti iei neaparat ceva de mancare de la fastfood-ul de langa Galeriile Fortuna (care-s langa euforia), din piata muzeului.
Imi pare rau @psiholoaga. Nu am vazut intrebarea ta. Daca as fi vazut-o, te-as fi ajutat cu placere si pe tine :d.
Cluj Obiective turistice:
Universitatea Babeş-Bolyai
Bastionul Croitorilor
Biserica Calvaria Mănăştur
Biserica-cetate Reformată
Biserica Piariştilor
Biserica Sf. Mihail
Casa Matei Corvin
Catedrala ortodoxă
Complexul franciscanilor
Grădina Botanică
Muzeul de Artă
Muzeul de etnografie - Clădirea Reduta
Muzeul de farmacie
Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei
Primăria_Veche
Sinagoga neoloagă
Statuia lui Matei Corvin
Teatrul
Teatrul maghiar
Primăria
Palatul Szeky
Prefectura
Cetăţuia
Biserica Sf. Petru şi Pavel
http://www.welcometoromania.ro/Cluj/Cluj_Lista_Obiective_r.htm
Bună Adrian. Îți recomand Palatul Bánffy, pentru mai multe informații și poze poți vizita http://undesamerg.com/viziteaza/Palatul-B%C3%A1nffy
Ceva mai putin cunoscut si de catre clujeni, pentru relaxare si deconectare totala:
grota salina, 45 minute de relaxare
str. Cardinal Iuliu Hossu nr.12
anonim_4396 întreabă: