anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care dintre voi se mai uită la TV?
Eu nu mă mai uit de 7 ani.

20 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Si la patinaj unde te uiti? Pe net?winking

| Mosotti a răspuns:

Eu ma uit seara mereu, am destule de vazut.

| VoidEternal a răspuns:

Hmmm...

| 4ndr33y a răspuns:

Cand ma culc, mai dau drumul putin la TV. Sunt unul dintre cei care nu adorm cu mobilul in mana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu ai probleme, pui o întrebare și mereu o ștergilaughing marfil, pardon Rosahee hee
Mai ma uit la fotbal, tenis, câte un film, în rest nu prea, la filme ma uit în general de pe net.

| costi100 a răspuns:

Ma uit la tv, dar imi selectez cu atentie, atit canalele cit si programele din cadru programelor.Sunt unele canale pe care nu le urmaresc niciodata, deoarece nu merita, asa cum sunt si unele emisiuni de pe celelalte canale, pe care nu le urmaresc niciodata.In special urmaresc canalele unde sunt programe de filme documentare,in mod deosebit din domeniile stiintei, tehnologiei, asa cum ar fi de exemplu, unul dintre ele, National Geografic si altele de genul asta.

| Silwian a răspuns:

Nu te. Mai uiți la tv. Dar ești dependent de online!? Așa și care i avantajul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu mă mai uit de multă vreme la televizor. Prefer explorarea internetului, întrucât pot selecta după bunul meu plac și, în funcție de ce sunt sau nu stocate pe servere, fix informațiile de care am eu nevoie și pe care le consider utile pentru propria-mi nevoie de cunoaștere a tot ceea ce mă interesează.

| MariusMtv a răspuns:

Nu ma mai uit de mult timp in schimb timpul pe care l puteam petrece in fața televizorului, il petrec cu prietenii familia etc.
Sunt multe moduri de relaxare decat tv-ul?

| TheStrategist a răspuns:

Doar la documentare mă mai uit la TV.

| Celcestietot a răspuns:

Cei 7 ani de acasa, adica de televizor.

| mgtow a răspuns:

Vad stirile online, in rest nu vad rostul televizorului - doar pentru PS5. Filme si documentare online hd fara reclama e suficient

| Altin a răspuns:

La fel si eu. De mai mult de 7 ani. Gasesc pe net ce vreau eu.

| 1997onur a răspuns:

Da la ce spun 100 de romani emisiunea cu Cabral da nu mereu când ma plictisea ma duc îmi iau ceva dulce un suc mare și ma uit la emisiune apoi ies afară ma plimb

| relian a răspuns:

Eu nu mai ma uit de vreo 10 ani laughing poate si mai bine,cred ca a fost o alegere f buna,nu ai ce sa inveti de la tv,te indoctrineaza,totui este masluit.
Este mai bun sa citesti cate ceva din alte surse,apoi le analizezi,cauti sa vezi daca sunt reale si le retii.
La tv ce sa inveti? Nimic,de vazut ce sa vezi? Ce arata aia deja stii,nu au nimic de aratat televizinile,la filme ce ar mai fi,dar te lasi pagubas,uiti la c e te uitai de cate reclame sunt.

Asa ca vad filme la cinema,ori le iau de pe net,le vad cap coada, fara intrerupere.
TV in ziua de azi este daunator, parerea mea laughing poate copii sa se uite la desene animate, dar atat, in rest nu-i indicat, este contraindicat folosirea tv-ulu laughing

| youannoyingme a răspuns:

Eu pe yt-ul Tv-ului

| RadioHotStyle a răspuns:

TV ul sau Media e o manipulare a populatiei... sunt emisiuni care poate merita urmarite dar in rest orice se poate vedea pe net...
Raspunsul este ca eu nu ma uit la TV laughing

| Strwberrs a răspuns:

Nu mai am timp. Sunt ocupata cu temele mai mereu. Pana si acum fac teme la geometrie si matehappy

| oglindasultanului a răspuns:

Cred ca m-am uitat de cateva ori la tv, in viata mea.

| Inejbrekker a răspuns:

Nici nu mai am TV in camera... laughing