Eu unul am intrat pe TPU in urma cu vreo 3-4 ani insa contul il am doar de 2 ani.
Am intrat aici oarecum de curiozitate, am cautat ceva de genul "Cate episoade are nu stiu ce serial/anime idk" si m-a bagat pe site-ul asta.
Cu timpul mi-am facut cont si uite-ma. Am mai facut si pauze ce e drept e drept...
Cat despre facebook, am cont de vreo 5 ani *cred*.
Eu stiu de site-ul asta de cand a aparut:Xsi il iubesc...desi am mai luat pauze cativa ani de la a ajuta oameni m-am intors inapoi.
ceva gen "I ll be back"
Auzi de aceste site-uri și de la televizor. Facebook-ul este foarte promovat, dintre toate rețelele de socializare. Păcat că nu ne axăm pe folosirea Twitter-ului care, după părerea mea, e mai ok față de renumitul Facebook. Cât despre TPU. Am avut într-o zi o mică problemă și am scris câteva cuvinte cheie pe google. Așa am dat de TPU. Acum muuuuulți mulți ani. Însă mereu îmi uit parolele la conturi.
Pe site am cont de mult dar am uitat de el si m-am conectat abia de acum cateva saptamani deci practic sunt noua.
Si pe facebook sunt chiar noua, nu l-am descoperit tarziu insa nu ii prea vedeam rostul(am fost obligata de o prietena sa imi fac cont).
DubstepQueen întreabă:
anonim_4396 întreabă: