Buna.
Actorul meu favorit este Erkan Petekkaya, joaca in foarte multe filme, doua sunt foarte recente pe Kanal D, Dila Hanim si Furtuna pe Bosfor.
Iar actrita mea favorita este Hatice Sendil.Este o fata foarte foarte frumoasa, a castigat prin 2008 concursul de miss in Turcia si a iesit pe locul doi la miss europa, joaca in DilaHanim.
Funda plase?
Si eu ma uit la seriale turcesti. Erkan a jucat si in Tradarea.
Actor: Keanu Reeves
Actrita: Anne Hathaway
Dar imi mai plac si Johnny Depp, Will Smith, Morgan Freeman, Jack Nicholson, Richard Gere, Liam Neeson,, Robin Williams, Ethan Hawke.
Actrite ar mai fi : Keira Knightley, Audrey Hepburn, Jessica Alba, Natalie Portman, Audrey Toutou, Liv Tyler
Fan Harry Potter.
Actrita mea favorita e Hilary Duff.
Iar actorul cred ca e Justin Timberlake.
Nu am un actor anume favorit, dar sunt multi din anumite genuri de filme care mi-au placut. Din filmele de actiune i-am avut favoriti pe Vin Diesel, Paul Walker, Van Damme, Steven Seagal.
Din filmele de comedie : Seann William Scott si in general cei din American Pie sau alte comedii de genul.
Cred ca johnny depp, morgan freeman.
Iar actrice... imi place cum joaca jennifer aniston in filme de comedie
Eu care credeam ca e Jennifer Lawrence
Imi place si ea, mai mult pentru rolul din Hunger Games.Dar Angelina e o actrita extraordinara si foarte frumoasa.
Mda... Mi-a placut si filmul ala cu Angelina si Johnny Depp, Turistul parca ii zicea.
Pe langa seria Tomp Raider evident
Actor Morgan Freeman sau Travis Fimmel *King Ragnar Lothbrok* din Vikings.
Actrita Shailene Woodley din Divergent.
Draguti
Merci!: )
Cu placere!