De ce nu exista bere SKol cu lamaie?
pentru ca ar fi putin jenant ca un barbat sa intre in bar si sa zica: "o Skol cu lamaie"
Era un baiat de 10 ani in masina cu tatal lui si vad niste prostituate pe marginea drumului, iar baiatul isi intreaba tatal "ce fac doamnele astea aici tati?" barbatul nu stia ce sa ii raspunda pana la urma ii zice ca doamnele acelea impart fericire. A doua zi baiatul se gandeste sa plece de acasa la fetele acelea isi sparge pusculita in care avea doar 20 de lei. In fn ajunge la ele si una ii accepta banii fiindca na e criza il duce acasa si ii da trei feli de paine cu nutela. Intr-un sf baiatul ajunge acasa isi gaseste parintii ingrijorati, acestia il intreaba unde a fost, iar el le rasp: "la femeile alea care impart fericire" apoi tatal intreaba cu un nod in gat " si ce ai facut?" "pai pe primele doua le-am rezolvat, pe a treia doar am linso" )))
si al doilea:
"Mama si fiul ei intr-un taxi vad pe marginea drumului niste fete imbracate provocator, fiul intreaba "Mami, ce-i cu doamnele astea aici?" mama raspunde " acestea isi asteapta sotii care vin de la munca" taximetristul " ce isi asteapta sotii, sunt niste tarfe ordinare..." dupa un moment de liniste baiatul intreaba: " mama femeile astea fac copii?" mama:" da dragul meu, de unde vrezi k au aparut taximetristii?/" ) hai k sunt amuzante...sunt 2 dar hey