| sonia_3318 a întrebat:

Care e cea mai amuzanta intamplare pe care ati patit-o laughing
off cate am patut eu laughing acum imi aduc aminte am cazut cu fundul in galeata cu capuri si mate de peste la o fata in curte laughing rolling on the floor

2 răspunsuri:
| LNK a răspuns:

Salut!
Am o gramada de intamplari amuzante. Parca toate mi se intampla mie. laughing
Sa-ti spun una petrecuta acum cativa ani, iarna, ca tot se apropie acest anotimp.
Era o iarna geroasa de-mi dardaiau dintii-n gura. Ma pregatesc eu dimineata, merg usor (era polei, si imediat o luam in nas). Reusesc sa parcurg traseul care in fiecare zi de iarna e o provocare, si ajung in fata scolii. Poarta deschisa ca de obicei, intru plictisita si total adormita. Cu ochii pe jumatate inchisi de somn, merg si merg pana cand cineva da peste mine, ma dezechilibrez si cad cu toata frumusetea pe gheata, iar ca totul sa fie si mai amuzant, m-am dus si la vale un metru in fund. laughing
A fost foarte penibil. Norocul meu ca era intuneric afara (orele incepeau la 7) si ca nimeni nu era in curte (cel care daduse peste mine in fuga era deja in scoala).
Acum rad cand imi amintesc de faza asta. laughing
Pa-pa!

| ThePrinceJoker a răspuns:

Mergem in grup pe hol, batem la usa si strigam "POLITIA! DESCHIDETI!", si apoi tot noi, mai tare, "Si acum sa fugiiim"