Aveam o perioadă nasoală rău, simțeam că nimic nu are sens și am cerut câteva sfaturi. Un tip mi-a propus să merg în orașul lui în weekend, să mai scap de monotonie, să pierdem vremea ca băieții. Familia lui avea o pensiune și am stat două zile într-o cameră super faină, doar pentru mine, m-a pus și la masă acolo și nu a acceptat nici un ban pentru asta. Ne-am plimbat cu mașina lui, am fost în club și am făcut cunoștință cu prietenii lui, ba chiar am și plecat mai mulți afară din oraș pentru a ne destinde. Am vorbit deschis despre diverse chestii care ne apasă și mi-a plăcut enorm că a fost foarte autentic. Chiar a fost ceva super tare atunci, aveam mare nevoie de așa ceva.
Cea mai placuta experienta a mea a fost cand am venit la locul de munca unde lucrez acum si toata lumea fara exceptie a fost foarte amabil cu mine.De atunci lucrurile s-au schimbat mai precis din octombrie de cand a venit o directoare noua si e rea cu toata lumea.Multi au si plecat de la noi din acest motiv.
Am mai zis "oh, yeah that's right"?
Oh, yeah, that's right.
Asa sa fie!
Cea mai placuta experienta cu un strain a fost atunci cand i-a cazut portofelul pe jos, l-am deschis, am luat o hartie de 500 lei din el, si dupa, ca un "bun" cetatean ce sunt ( si modest pe deasupra ) i l-am dat inapoi, el multumindu-mi foarte foarte mult.
Cea mai plăcută experiență a mea a fost când m-am mutat într-o țară străină la școală și toți mă ajutau să înțeleg mai bine limba străină. Acum datorită lor în 5 luni am învățat limba străină aproape la perfecție.
Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă: