Eu nu stiu sa injurO...sunt o fetita micuta si cuminteO...eu nici nu stiu ce inseamna sa injuri O
.sunt doar o fetita inocenta O
Re hazos! Ti telis, e?! Eu n-am un standard. Cand imi vine, scot orice prostie numai sa jignesc cat de tare pot respectiva persoana. S'apoi, n-ar fi frumos fata de ceilalti sa-mi citeasca prostiile.
Haouleu! Pacatoaso! Vrei sa injuram in post?! Nu stii ca noi romanii suntem foarte credinciosi?! Suntem asa de credinciosi incat ne putem bate si in fata bisericii pe un mic si o bere
Eh. acum si tu ai auzit injuraturi... Stii cum se spune pe TPU.ro : "Sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti! "
O noapte faina!
Daniel.
Stiu mute dar rar le folosesc (chiar foarte rar) si atunci numa la glume.
Daca vreau sa jignesc pe cineva o fac cu cuvinte care exista in DEX.
N-ai vrea sa vezi c pot scote p gura am un vocabular destul d colorat. Dar eu nu sunt cainele care latra de obicei musc si atat
Sa te....bip.....in...bip...cu....bip...daca...bip...si cu...bip...deoarece...bip....pentru ca merity....prieteny stiu de ce
Ehh pai eu am un vocabular roz-negru [foarte colorat]
Odata m'au enervat niste copchii si eu am inceput sa ii injur aia au ramas cu gura cascata.prietena mea lf...[nici ea nu e prea sfanta ] ...si face ea "Ai inceput ca melodia asta de la brokencyde.mai intai calm.si dupa aia "
xoxo
by zui