Probabil cand umblam in boxeri si un tricou prin casa (era seara), sau poate cand m-au vazut dansand, iar eu nu stiam ca ei se uita la mine in timp ce dansez (eram la mine in camera si muzica era data la maxim, deci nu i-am auzit cand au intrat in camara, si nici nu i-am vazut, ca eram cu spatele), iar eu nu prea dansez bine, parca as avea 3 picioare, dintre care toate stangi altceva mai stanjenitor nu mi s-a intamplat (cred).
Dacă tot ai început, spune sunt curioasă.
Daca tot insiști Eram la mine in camera cu iubitul si ma ajuta sa îmi pun niște cărți pe un raft, dar nu stiu cum reușesc sa scap o carte mai voluminoasa (2 kg) la el pe spate. Când am auzit sunetul contactului mi-am dat seama ca l-a durut ca dracu, dar de orgolios ce e nu a recunoscut. Totusi, eu ca o iubita buna ce sunt m-am oferit sa il dau cu un gel antiinflamator pe spate. Și își da el tricoul jos si se asează pe burta pe pat. Eu ma pun cu picioarele de-o parte și de alta a lui ca sa pot sa il masez, si ce sa vezi? chiar atunci vine maica-mea sa ma intrebe ceva si ma vede calare pe el
Lol
I know
Încă mai e iubitul tău?
Nu, ne-am despărțit acum ceva vreme dar e destul de funny cum unele amintiri îți stârnesc rasul chiar si după o despartire. Totuși e mișto ca am rămas "prieteni", adică nu ne uram sau ceva de genul.
Mindfulness întreabă: