Cea mai stupida a fost MA PLICTISESC. CE FAC?
alta a fost "daca baietii se excita trebuie neaparat sa ii doara organele sexuale?" (multe raspunsuri pe masura)
nr 3 - "Cum pot scapa de masturbare?
Sunt o persoana crestina, adolescenta.si dupa fiecare data cand ma masturbez imi cer scuze de la Dumnezeu.Nu pot sa scap.Ma puteti ajuta va rog? Eu chiar vreau sa nu ma mai masturbez. Dau fundita.Va imploor ajutati-ma"
4 - "Salut.am 14 ani si am si eu cateva intrebari. 1 este normal sa mi se vada vene pe penis? 2.am pe boase un fel de bubite sau cosuri nu stiu cum sa le spun unde sunt firele de par, dar am si pe penis chiar si acolo unde nu este par.este normal? si a 3-a intrebare. am hotarat cu prietena mea sa facem sex.si eu si ea suntem virgini(ea are tot 14 ani). pe mine o sa ma doara rau cand se rupe ata? mai spuneti-mi si mie detalii de care trebuie sa tin cont va rog"
5 - "Am un coleg care are penisul putin inclinat spre sanga! Ce sa faca?"
6 - "Buna.
imi e cam jena, dar pot ramane gravida dupa sex oral?
dupa parerea mea poti sa ramai insarcinata numai daca penisul intra in vagin.nu? va rog mult de tot ajutati-ma"
Dupa cum vezi majoritatea sunt din capitolul SEX. Yo inca mai rad dupa a doua )))))))) OH MY GOD!
Hm.sunt cele de la copchii de 9, 10, 11 ani.care intreaba ca daca isi baga degetu. daca raman gravide.sau era una care spunea ca sa masturbat cu o banana.si ii era teama sa nu ramana.sau cand zicea una ca a facut sex oral si partenerul a terminat in gura ei.se gandea ca va ramane insarcinata. mi se par cele mai stupide intrebari. e logic ca singurul fel in care poti ramane insarcinata e prin act sexual direct in vagin.sau prin inseminare artificiala care se face tot in vagin
Cea cu"daca mananci prea multa inghetata iti ingheata creierul?"...cauta-o la populare
Nymphetamine întreabă:
anonim_4396 întreabă: