| mentholinks a întrebat:

Care e cel mai ciudat lucru care vi s-a intamplat? Sa va povestesc eu unul ce mi s-a intamplat mie. Deci, eram internat la un spital de nebuni si ii cerusem unui asistent sau ingrijitor de acolo o tigara, mi-a dat si apoi mi-a spus "Eu sunt salon, fii si tu salon,... o promisiune e o promisiune" si nu mai stiu ce ca nu-mi amintesc totul exact si apoi seara cand eram in salon striga o asistenta "Salon, salon unde e salon?", eu m-am panicat un pic ca nu stiam daca sa raspund si mi-am dat seama ca erau 2 saloane acolo,3, 4 si am zis in mintea mea ca ma scot cu asta iar apoi aud un pacient de langa mine care i-a spus asistentei " Care salon? 3? 4?" si cam asta a fost. Nu stiu cat de ciudat vi se pare dar mie mi se pare destul de ciudat. Au mai fost multe chestii la nebuni acolo, in fine... Daca aveti si voi intamplari personale ciudate de impartasit, abia astept sa le aud.

4 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Si te-au mai lasat sa iesi? Cere o re-evaluare! laughing) nu esti pe toata craca ta

| mentholinks explică (pentru sofisis):

Crezi ca mi-am inchipuit eu? Te inseli. Nici nu stii ce lucruri se petrec acolo.

| GoldenZenith a răspuns:

Wtflaughing

| mentholinks explică (pentru GoldenZenith):

Deci. Zi si tu o intamplare. E ora de povesti, a venit weekendul.

| GoldenZenith a răspuns (pentru mentholinks):

Eu nu am weekend. Eu muncesc.
Orice întâmplare a mea ciudata e insignifiantă in comparație cu a ta laughing

Ok. Ce muncesti? daca nu te deranjeaza sa raspunzi.

| GoldenZenith a răspuns (pentru mentholinks):

Lucrez în domeniul medical.

Ajuti oameni. Misto.

| Dandinelle a răspuns:

Poestioara ta pare cam trasa de mot, dar hai fie, treaca mearga. Dar ce tratament ai luat?

Am facut practica la un astfel de Spital de boli nervoase si era un tip acolo care, din cauza disociatiei complete de la lumea noastra se credea calut. Pacientii nu aveau voie sa iasa afara fara asistenta iar el fiind un caz dificil, le era mai usor sa il tina inauntru. Cand am ajuns noi, practicantii sa avem grija de situatie ne-am gandit sa aducem morcovi sa ii dam tipului. Si binenteles a mancat cativa morcovi proaspeti si dupa aia a facut, precum un cal, un multumesc. Nu stiu cat de ciudata vi se pare situatia, pe mine m-a motivat sa urmez o anumita cariera si nu prea mi se mai pare nimic ciudat de atunci.

| mentholinks explică (pentru Dandinelle):

Hai sa-ti scriu mai multe, poate te pricepi. Deci a fost a treia oara cand am fost internat, nu stiu exact ce pastile am luat in spital dar la externare mi s-a prescris de catre medicul curant risperidona, convulex si inca un medicament nu mai stiu cum se numea iar peste o ora cand am fost la medicul sef de sectie care se ocupase de mine inainte, mi-a taiat acel medicament si mi-a prescris in locul lui Romparkin, apoi cand am fost din nou la medicul curant si i-am spus ca mi-a taiat medicamentul acela si mi-a prescris romparkin a ramas sutpefiata si m-a intrebat de ce? I-am spus ca nu stiu si a ramas asa, acum sunt in Germania, am fost la un medic aici si mi-a scos romparkinul fiindca mi-a spus ca aici nici macar nu exista acest medicament, in fine... Au mai fost lucruri ciudate acolo dar ce am scris in intrebare cam e cel mai ciudat si crede-ma ca nu inventez nimic.

| Dandinelle a răspuns (pentru mentholinks):

Stai linistit, se poate intampla cand esti sub influenta medicamentelor, fiind foarte puternice, sa percepi lucrurile mai diferit. Nu stii exact ce ti-au dat si ce combinatii erau. In anii cand faceam practica acolo, se dadeau tot felul de medicamente care sa calemeze pacientii, astfel incat, ne avand destui asistenti si Medici sa se poata face fata. Poate ca si asistentul respectiv te-a ``tripat `` putin. Dar na, stii cum e? Fiecare are lumea lui, sau filmului lui si uneori ai filme cooperante si lumi intersectate.

Ii dau dreptate medicului neamt aici deoarece Romparkin are intrebuintari mai mult pe partea neurologica cum ar fi Tremor si rigiditate in muschi. Tratamentul cu risperidona nu ar trebui sa fie mai lung de 6 saptamani. Ai grija de tine, sper ca medicii din Germania sa aiba si ei grija.

Multe dintre aceste medicamente folosite excesiv pot creea dependenta iar combinatiile cu alte medicamente pot fi un pic periculoase, fizic si psihic si daca te incumeti, citeste efectele adverse ale acestor medicamente, e ceva de speriat.

| mentholinks explică (pentru Dandinelle):

Stiu am, citit, la unul parca scria ca pot sa mor oricand, in fine..., eu sunt cat de cat linistit si-asa nu prea mai am multe lucruri pentru care traiesc, doar parintii fiindca le-am facut multe probleme si m-au ajutat mult si inca o fac. Daca nu erau ei probabil nu mai eram nici eu.

| Roxin a răspuns:

Cel mai ciudat lucru pe care l-am experimentat pana acum a fost sa citesc ce ai scris tu mai sus.
Incep sa prind curaj...