Cel mai ciudat vis nu cred ca exista la mine. Ca orice copil de mic visezi monstrii si alte ciudatenii iar eu visam vampiri si lupi, mai ales lupi. Pot spune ca toate visele mele nu au un inteles anume ca parca sunt neterminate. Ma visez de obicei victima, adica in orice vis sunt o victima, cea de la urma. Lupii apareau cel mai des in vise si alte chestii ciudate cum ar fi ca de multe ori in vise intram in locuri ce le cunosteam iar apoi deveneau de nerecunoscut si imi era frica mai ales ca tot timpul ma pierdeam.De exemplu in fiecare vis poate ma urmarea cineva iar apoi eram SINGURA. poate nu pare atat de ciudat, dat mai am vise ce sunt mult prea lungi sa le scriu aici si poate unii ar rade ^__^".
Ca zbor! Aveam o obsesie cu asta cand eram mica, 4-5-6 ani pentru ca toata lumea imi zicea ca, daca dorm o sa prind aripi si o sa ajung la mama, in cer.Si asta ma obsedase.Din cate imi amintesc si pe peretele camerei mele am avut 3 fluturi desenati insa acum, nu mai visez decat lucruri pe care le-am facut ziua, un fel de continuare.
RAY întreabă: